به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور درباره مصدومان احتمالی زلزله جنوب کشور اظهار کرد: همکاران ما در قشم حاضر هستند و یک بالگرد به صورت هوایی به منطقه اعزام شده و دو قایق آمبولانس برای بازدید و کمک رسانی منطقه زلزله زده اعزام شده اند.
وی ادامه داد: چهار تیم ارزیاب به قشم اعزام شدهاند و نیروهای اورژانس در حال بررسی اوضاع هستند تا در صورت وقوع حادثهای آن را گزارش کنند در کرمان ، شیراز و حتی سیستان و بلوچستان نیروهای اورژانس در حالت آماده باش قرار دارند فعلاً در قشم گزارشی درباره مصدومان نداشتهایم و در منطقه قلعه قاضی همکاران ما در حال بررسی هستند.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در بندرعباس بازدید هوایی انجام شده و هنوزخسارتی گزارش نشده فقط یک مورد فوتی یک جوان 22 ساله هنگام فرار اعلام شده است.
مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پس از زلزله دو تیم ارزیاب به منطقه اعزام شدهاند و همچنین بالگرد اورژانس هم برای بررسی هوایی به منطقه زلزلهزده رفته است 5 دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس در استان هرمزگان و 5 دستگاه آمبولانس در استان فارس درحال آماده باش هستند.
وی ادامه داد:بر اثر زلزله ۶/۴ ریشتری در حوالی استان هرمزگان تا به این لحظه یازده نفر مصدوم به صورت سرپایی درمان شدند و در میان مصدومان زلزله امروز هرمزگان یک نفر بر اثر ریزش دیوار مصدوم و بقیه به دلیل ترس و استرس به صورت جزیی مصدوم و به صورت سرپایی در حال درمان هستند.
خالدی گفت: آمار مصدومان زلزله لافت هرمزگان به ١٧ نفر رسیده است و ١۶ نفر در اثر ترس و هراس ناشی از زلزله و یک نفر ناشی از ریزش آوار دچار مصدوم شدند دو بیمارستان شهید محمدی و خلیج فارس پذیرای مصدومان هستند و بر روی دو نفر از مصدومان اعمال جراحی انجام شده است.
وی ادامه داد: مرکز هدایت عملیات بحران در تمام دانشگاه های علوم پزشکی در تمام دانشگاه ها و بیمارستان ها شعبه دارند و گزارشها از این مراکز به صورت لحظهای و آنلاین در مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت قابل مشاهده و جمع آوری است
بایرام نژاد رئیس مرکز لرزهنگاری کشور، اظهار کرد: ساعت ۱۵ و ۳۶ دقیقه امروز دو زلزله در استان هرمزگان رخ داد و کارشناسان ما درحال بررسی هستند و پس از بررسیها نتیجه اعلام میشود.
وی ادامه داد: اولین زلزله ۶.۴ ریشتر بود در عمق ۱۸ کیلومتری زمین احساس شده و مرکز این زلزله در قشم بوده و در استانهای بوشهر، هرمزگان و فارس نیز احساس شده است.
بایرام نژاد بیان کرد: زلزله رخ داده است زمین وضعیت اولی ۶ و ۴ ریشتر و زمین لرزه دومی هم به همان میزان و در یک منطقه رخ داده است.
وی در پاسخ به این سوال که شهرهای اطراف با چه شدت زمین لرزه را حس کرده اند گفت: زمین لرزه یک بزرگی دارد به همان ریشتر اعلام است، اما شدت به فاصله بستگی دارد و به عمق زمین لرزه ارتباط دارد و ممکن است تا ۳۰۰ کیلومتری زمینلرزه احساس شود.
رئیس مرکز لرزهنگاری کشور تصریح کرد: مختصات جدید نشان میدهد که زلزله به فین نزدیک تر بوده است و حدود 43 کیلومتری بندرعباس رخ داده است.
بایرام نژاد با اشاره به عمق زمین لرزه ها گفت: زمین لرزه پدیده ای است که وقوع آن در داخل زمین رخ میدهد و از این طریق میتوان به عمق زلزله پی برد در منطقه گسل های فراوان وجود دارد و اصلا گسل غیر فعالی وجود ندارد
وی با اشاره به سونامی بیان کرد: سونامی برای پدیده های کف اقیانوس است اما در خلیج فارس زمین لرزه همراه با سونامی گزارش نشده است.
رئیس مرکز لرزهنگاری کشور گفت: پس لرزه ها کاملا طبیعی و به نوعی تخلیه انرژی زمین است و ممکن است پس لرزه های دیگر رخ دهد تا دو روز مردم باید احتیاط کنند و یک زلزله ۶/۴ ریشتری شاید یک پس لرزه شدید مانند پنج ریشتری رخ دهد مردم نگران نباشند ولی احتیاط لازم را داشته باشند.
بایرامی گفت: هر ۷ سال احتمال دارد زمین لرزه ای بالای ۶ ریشتری داشته باشیم. هر ۱۰ الی ۱۲ سال شاید ما با زمین لرزه ایی بزرگتر از ۷ ریشتر مواجه شویم. در ۳۰ سال گذشته در منطقه هرمزگان حدود ۱۹۸ زمین لرزه ثبت شده است. در این استان از سال ۱۳۷۴ حدود ۳۵۶۷ زمین لرزه رخ داده است.
او افزود: در سال ۱۳۸۵، سه زمین لرزه ای به بزرگی۵/۴ و ۵/۲ ریشتر در یک روز در استان هرمزگان اتفاق افتاده است. ایران کشوری زلزلهخیز بوده به خصوص جنوب کشور، البرز و زاگرس که زلزله زیادی در این مناطق رخ میدهد.
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در تماس تلفنی با دانشگاه های علوم پزشکی استان های کرمان، بوشهر و فارس از آنها خواست با بسیج کلیه امکانات، برای ارائه خدمات به مصدومان احتمالی زلزله جنوب استان هرمزگان آمادگی کامل داشته باشند.
مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اثر بروز زلزله ۶/۴ ریشتری در حوالی لافت استان هرمزگان که در عمق ۱۸ کیلومتر از زمین رخ داده است تا به این لحظه یازده نفر مصدوم به صورت سرپایی و یک نفر فوت کرده اند.
او گفت: از استان کرمان پنج دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس و از جهرم پنج دستگاه آمبولانس و نه آتوبوس آمبولانس به محل زلزله اعزام شده اند.
او افزود: از میان مصدومان زلزله امروز هرمزگان یک نفر بر اثر ریزش دیوار مصدوم و بقیه به دلیل ترس و استرس به صورت جزیی مصدوم و به صورت سرپایی در حال درمان هستند.
آمار مصدومان زلزله لافت هرمزگان به ١٧ نفر رسیده است و ١۶ نفر در اثر ترس و هراس ناشی از زلزله و یک نفر ناشی از ریزش آوار دچار مصدوم شدند
دو بیمارستان شهید محمدی و خلیج فارس پذیرای مصدومان هستند و بر روی دو نفر از مصدومان اعمال جراحی انجام شده است.
مرکز هدایت عملیات بحران در تمام دانشگاه های علوم پزشکی در تمام دانشگاه ها و بیمارستان ها شعبه دارند و گزارشها از این مراکز به صورت لحظهای و آنلاین در مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت قابل مشاهده و جمع آوری است
مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اثر بروز زلزله ۴/۳ ریشتری در حوالی فین استان هرمزگان که در عمق ۲۰ کیلومتر از زمین رخ داده است تا به این لحظه مصدومی گزارش نشده است.
او گفت: بر اثر بروز این زمین لرزه تعداد سه تیم ارزیاب به محل حادثه اعزام شده است.
جعفر میعادفر در خصوص آخرین آمار تعداد مصدومان زمینلرزه هرمزگان، گفت: بر اساس آخرین اخبار از حادثه زمینلرزه، متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.
وی ادامه داد: تعداد مصدومان نیز ۷۰ نفر است که ۴۸ مصدوم از بیمارستانها مرخص شدهاند و سایر افراد در اورژانس بیمارستانها حضور دارند. از تعداد کل مصدومان نیز یک نفر به علت ریزش آوار و سایر مصدومان به دلیل اضطراب ناشی از زلزله مراجعه کردهاند.
انتهای پیام/