به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حیدر راهب معاون اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر به مناسبت ۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی در گفتگو با رادیو بوشهر بیان کرد: اکنون ۴ کتابخانه عمومی فعال در مرکز استان داریم که یکی از آنها استاندارد است و ۳ کتابخانه دیگر در سالیان گذشته به همت خیران ساخته شدهاند و با مشکلاتی رو به رو هستند.
او افزود: به طور مثال کتابخانه مصلحیان که مربوط به دوره قاجار و به همت مرحوم مصلحیان ایجاد شده است به علت ریزش سقف تالار مطالعه آن قابل استفاده نیست و باید تعمیر شود.
معاون اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر همچنین ادامه داد: اکنون ۶۶ کتابخانه عمومی زیرمجموعه این نهاد و ۱۰ کتابخانه مشارکتی در استان فعال هستند که ۴۰ هزار عضو دارند.
راهب عنوان کرد: ۶۰ درصد اعضای کتابخانهها کودک و نوجوان و تمرکز فعالیت نهاد کتابخانههای عمومی نیز بر همین گروه سنی است.
او با اشاره به موفقیت کتابخوانان و کتابداران بوشهری در کشور، گفت: ۲ کتابخوان کودک و نوجوان درروستای رودفاریاب دشتستان و شهر جم که در یک سال ۳۰۰ کتاب خواندهاند، در زمینه کتابخوانی برگزیده ملی شدهاند.
بیشتر بخوانید
معاون اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر عنوان کرد: همچنین کلثوم عالی پور و لیلا رستمی دوکتابدار حوزه روستایی این استان نمونه کشوری شدهاند، زیرا در دوران کرونا که کتابخانهها فعالیت حضوری نداشتند، کتابها را بستهبندی میکردند و به در خانه مردم در روستاهای بُنِه گَز و گورک سادات در شهرستان تنگستان میبردند.
راهب به برنامههای هفته کتابخوانی نیز اشاره کرد و افزود: از امروز به مدت ۳ روز افراد میتوانند رایگان در کتابخانههای عمومی استان حضوری، تلفنی یا مجازی عضو شوند.
او گفت: کسانی هم که کتاب امانت گرفته و هنوز تحویل ندادهاند درصورتی که این هفته کتاب را تحویل دهند جریمه نمیشوند.
معاون اداره کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر درباره نحوه خرید کتاب برای کتابخانهها نیز بیان کرد: خرید کتاب به صورت متمرکز صورت میگیرد و کارگروههایی در مرکز کشور انتخاب و خرید کتاب را به عهده دارند که البته این کار معایبی هم دارد گاهی ممکن است کتابها با نیاز اعضای کتابخانه همخوانی نداشته باشد.
انتهای پیام/ک