به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پهلوانی بازرس اتاق اصناف کرمانشاه با بیان اینکه باید قیمت نان به درستی تحلیل شود که متناسب با هزینهها و براساس تورم واقعی باشد گفت : در مسیر تبدیل گندم به آرد و تحویل به نانوایی دلالهایی وجود دارند و همین موضوع سبب افزایش قیمت نان میشود و ما با تمام توان درصدد جلوگیری از این موضوع هستیم، اما موفق نشدهایم و از بازرسیها نتیجهای به دست نیامده است.
او با اشاره به اینکه در طول دو هفته گذشته ۲۱۶ مورد خبازی متخلف شناسایی شده که پرونده ۶۴ مورد به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است گفت : مسئولان ارشد استان با توجه به تورم و بیکاری موجود در استان مایل به افزایش قیمت نان نبودهاند، اما کیفیت آرد در استانهای دیگر بهتر و قیمت نان نیز مناسبتر است.
او با بیان اینکه قانون برای برخورد با تخلفات چندان قاطع نیست افزود: جریمه هر مورد گرانفروشی تنها ۹۶ هزار تومان است و رسیدگی به اینچنین پروندهای ۶۰۰ هزار تومان برای تعزیرات هزینه دارد.
پهلوانی با اشاره به اینکه برخورد با نانوایان متخلف پنج مرحله دارد و در مرحله پنجم مجوز کسب لغو میشود افزود: اما این نقص در سیستم تعزیرات حکومتی و سازمان صمت وجود دارد که، چون پروندههای قبل یک صنف در سامانه ثبت نشده تخلف در مرحله پنجم منجر به لغو مجوز آن نمیشود.
او با بیان اینکه مردم باید در این زمینه مطالبهگر باشند و نسبت به کیفیت پایین نان نسبت به نانوایی معترض باشند گفت: ۸۶۸ خبازی در شهر کرمانشاه وجود دارد، اما سازمان صمت ۱۸ بازرس و اتاق اصناف ۹ بازرس دارد و این سبب میشود نظارتها به میزان انتظارت مردم انجام نشود و این در حالی است که نظارت بر سایر اصناف نیز باید انجام شود.
پهلوانی با اشاره به اینکه جرائم تخلفات باید تشدید یابد و مردم نیز مطالبهگر باشند که این وضعیت بهبود یابد افزود: براساس قانون باید به ازای هر ۲۵۰ واحد صنفی یک بازرس وجود داشته باشد، اما ۶۰ هزار واحد صنفی و هشت بازرس وجود دارد و توان اتاق اصناف در این حد است و اعتباری نیز برای آن وجود ندارد.
او با بیان اینکه خبازی برخلاف ادعای نانواداران سودآور است وگرنه آن را تعطیل میکردند گفت: چنانچه مشاهده شود خبازی تنها با حضور یک نفر اداره میشود به ظور قطع با آن برخورد میشود .
انتهای پیام/د