به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، اسدالله عباسی، استاندار گیلان به پشتیبانی از عزم تولیدکنندگان برای رشد ظرفیت تولید گوشت مرغ اشاره کرد و گفت: همه دستگاههای متولی باید برای تحقق رونق تولید در جهت توسعه اشتغال، حمایتهای لازم را انجام دهند.
او صبح امروز در بازدید از کشتارگاه صنعتی سپیدرود رشت، به سهم ۱۰ درصدی گیلان در تولید مرغ، دام و طیور کشور اشاره و آن را یکی از مزیتهای نسبی تولیدات استان دانست و افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۵۵۰ تن مرغ در گیلان تولید میشود که نزدیک به ۲۵۰ تن در گیلان، توزیع و مابقی به استانهای تهران و البرز ارسال میشود.
استاندار با بیان این که باید کل فرآیند زنجیره تولید از جوجه کشی تا کشتار را در گیلان داشته باشیم و موانع را برطرف کنیم، گفت: باید از تهیه تا تولید خوراک مرغ نیز در استان باشد که خوشبختانه عزم و اراده خوبی برای افزایش ظرفیت تولید استان وجود دارد.
عباسی بر لزوم بهرهگیری از تمامی امکانات تولید مرغ تأکید و با یادآوری بازدید هفته گذشته خود از یک واحد جوجه کشی افزود: باتوجه به سیاستهای دولت مبنی بر اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی، باید تلاش کنیم تا با حمایت از تولیدکنندگان قیمت جوجههای یکروزه و نرخگذاری آن به ثبات برسد.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر مانعی در بخش تولید و عرضه نداریم، گفت: در این مسیر با ابزارهای حمایتی و تسهیلاتی تولیدکنندگان را تشویق میکنیم تا ظرفیت تولید را توسعه دهند.
استاندار با بیان این که تولیدکنندگان باید با حمایت دستگاههای متولی به افزایش میزان تولید و رونق آن دل گرم باشند، تصریح کرد: با افزایش تولید، توسعه مرغداریها و کشتارگاهها، شاهد ارتقاء میزان اشتغال جوانان خواهیم بود.
انتهای پیام/م