استفاده مادر یک خانواده از قارچ سمی برای تهیه غذا اعضای این خانواده را روانه بیمارستان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اشتباه یک زن خانه دار مالزیایی، تمام اعضای خانواده اش را راهی بیمارستان کرد. این زن که با قارچ وحشی اقدام به تهیه غذا کرده بود موجب مسموم شدن خانواده اش شد. این اتفاق در منطقه «تِرِنگانو» مالزی رخ داد.

بنا به گزارش رسانه‌های محلی این زن این قارچ وحشی را از باغچه بیرون خانه اش تهیه کرده بود. او در حالی که از سمی بودن این قارچ بی اطلاع بود آن را با لوبیا و اسفناج مخلوط کرده و برای تهیه غذا مورد استفاده قرار داد. بنا به گزارش Sinar Harian «موسفیرا غزالی» که مادر ۸ فرزند است گفت که هرگز فکر نمی‌کرد قارچی که در بیرون از خانه اش روییده یک نوع قارچ سمی باشد.

فرزندان این زن تنها یک ساعت پس از مصرف غذای آماده شده با این قارچ یکی پس از دیگری با دهان‌های کف آلود و همچنین خونریزی از دهان موجب ترس و وحشت مادر خود شدند.


بیشتر بخوانید


«محمد نورهادی»، همسر این زن در این باره گفت: "کمتر از یک ساعت متوجه حال نامساعدم شدم. من احساس سوزش شدید در معده داشتم و سپس دچار استفراغ خونی شدم."

تمام اعضای خانواده به جزء یکی از فرزندان این زوج که کمی بیشتر از یک سال دارد از این غذا مصرف کرده بودند. پس از این حادثه تمام اعضای خانواده که دچار مسمومیت شده بودند به بیمارستان منتقل و تحت درمان قرار گرفتند.

 قارچ سمی

بستری شدن

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.