طرز تهیه آش بادنجان ملایر + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه آش بادنجان ملایر را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آش بادنجان دعوت کرد.

برای تهیه این آش خوش طعم ملایری احتیاج داریم به:

گوشت سردست ۳۰۰ گرم، بلغور گندم ۳۰۰ گرم، لوبیاچیتی و لوبیاسفید جمعا ۱۰۰ گرم، نخود ۱۰۰ گرم، کشک ۲۰۰ گرم، بادنجان ۱ کیلو، پیاز ۴ عدد، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم، پیاز ۴ عدد، سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم، روغن به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آش بادنجان ملایر را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.