چرخ رونق تولید چگونه می‌چرخد؟

مسئله تولید و رونق تولید سالهاست در کشور مطرح است و مسئولان باید بر این موضوع اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مشکل تورم با رونق تولید برطرف می‌شود و آنچه مرا وادار به حضور در عرصه انتخابات کرد وضعیت اقتصادی، شرایط بازار و رنج و مشکلات مردم بود؛ این قسمتی از سخنان رئیس جمهور پشت تریبون انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم خرداد امسال بود.

موضوع رونق تولید و حمایت از تولید ملی که یکی از اصلی‌ترین موضوعات در زمینه‌ اقتصادی بوده، به قدری مهم است که بار‌ها مورد تأکید رهبر انقلاب هم قرار گرفته است.

رسیدگی به این مسئله تا آنجایی مهم بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب با ارزیابی مشکلات اقتصادی کشور و استفاده از نظر کارشناسان، سال ۹۸ را به نام «رونق تولید» نام گذاری کردند.

به عقیده رهبر انقلاب رونق تولید می‌تواند به حل مشکل اشتغال و بیکاری، کاهش تورم، توازن بودجه و رفع مشکل کسری بودجه دولت، افزایش ارزش پول ملی، حل مشکل فقر، حل معضل نظام بانکی، حل مشکل قدرت خرید مردم، حل مشکل کم‌کاری یا تعطیلی کارخانه‌جات، بی‌نیاز شدن از بیگانگان و دشمن و حل مشکلات معیشتی طبقات مختلف مردم کمک کند.

ایشان شرط رونق گرفتن تولید را کمک به تولیدکننده، کمک به سرمایه‌گذار، کمک به فعال اقتصادی سالم، کمک به ثروت‌آفرینان برای کشور، تلاش در بهبود فضای کسب و کار، غفلت نکردن از سوءاستفاده‌ها و جلوگیری از واردات بی‌رویه و کنترل آن توصیف کردند.

چگونه چرخ رونق تولید در دولت سیزدهم به چرخش درمی‌آید؟

فاصله شعار تا عمل دولت سیزدهم چقدر است؟

پس از اینکه حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیزدهم بر مسند ریاست جمهوری نشست، در یکی از جلسات هیئت دولت در مهرماه امسال بیان کرد که اصلی‌ترین مأموریت دولت، رونق و افزایش تولید و جهش در ایجاد اشتغال است. راه علاج مشکلات کشور رونق تولید است و باید نقدینگی‌ها در کشور به سمت تولید و اشتغال سوق یابد؛ چرا که رونق تولید و اشتغالزایی، مسئله محوری دولت سیزدهم است.

رفته رفته زمزمه‌هایی از تدوین نقشه راهی برای رونق تولید همراه با کاهش تورم شنیده شد. طرحی که ۲۹ آبان امسال سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی در صفحه شخصی خود در توئیتر مطرح و بیان کرد که این طرح راهبرد‌های پیشنهادی مطر شده که در دو بخش کاهش هزینه‌های تولید و تمرکز بر ابرپروژه‌های پیشران تولید با بیشترین پیوند و خلق مزیت گام برمی‌دارد.

وزیر اقتصاد در این توئیت نوشت: بالاخره پس از دو ماه مشورت با کارشناسان نقشه راه اقتصادی کشور که شامل مدیریت تورم و رونق تولید است تدوین شد.

درست است که همه این حرف‌ها نشان از امید و ساخت کشوری قوی و همچنین رونق تولید می‌دهد، اما به گفته برخی کارشناسان تا وقتی این حرف‌ها عملی نشود، کارایی نخواهد داشت.

چگونه چرخ رونق تولید در دولت سیزدهم به چرخش درمی‌آید؟

رونق تولید چگونه محقق می‌شود؟

محسن دیانت کارشناس مسائل سیاسی معتقد است که در بحث رونق تولید هیچ گاه با شعار محقق نمی‌شود و رونق تولید زمانی با تورم مقابله می‌کند که محصولی مرغوب، باکیفیت و ارزان به مردم عرضه شود.

مهم ترین مشکل ما در زمینه تولید و رونق آن دو بحث است، اول عدم ارتباط بدنه دولت با تولید کننده و کارآفرین است، دوم ضعف شایسته سالاری در سیستم دولتی و گلوگاه‌های اداری که وظیفه تقویت تولید را دارد، دیده می‌شود؛ این موضوع گفته محسن دیانت است.

دیانت معتقد است اگر بخواهیم تولید تقویت شود اولین کار این است که دولت باید با تولید کنندگان جلسه داشته باشد و مشکلات آن‌ها را جمع بندی و حل کند و به تولید کنندگان ممتاز امتیاز و تسهیلات داده بدهد، البته به شرط آنکه این تولیدکنندگان هم سطح اشتغال را بالا ببرند و هم تولید خود را افزایش دهند. با این شرط می‌توان بازار اشتغال را رونق ببخشید و تولید کشور را افزایش داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۵ آذر ۱۴۰۰
چرخ اقتصاد هشتادوپنج درصدش با تحریم نبودن میگردد ان پانزده درصدش دست روسای کشوراست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
به نام خدا. سلام فقط و فقط باید نظارت به بانک ها انجام بشه. واقعا بانک ها رها هستند. هر کسی رو دلشون بخاد تامین میکنن. هر کسی رو دلشون نخاد سر کار میزارن. مردم خسته شدن.
Iran (Islamic Republic of)
یاشار
۱۰:۵۰ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
برای شناخت جامعه و افراد نظر دهی خیلی خوبه و کاملا کارآمده ولی ساختار نظر دهی هم باید درست باشه،درست نیست دو رنگ جلو روی مردم گذاشت و گفت در مورد هرکدام که دوست داری نظر بده.
به اینستاگرام دقت کردین با کمترین دقت متوجه میشین دقیقا به منظومه فکری و محدوده اجتماعی هر شخص دسترسی داره و نزدیک ترین الگو رو برای طبقه بندی افراد در نظر گرفته،
از دوستان عزیز که واقعا دارند زحمت می کشند و تلاش میکنند در باشگاه خبرنگاران جوان درخواست میکنم فعالیت خودتون رو گسترده تر کنید شما لایق رشد هستید پس رشد کنید،
اگر نیاز به شوک مجدد دارید مانعی نیست فقط شوک پذیر باشید.
Germany
ناشناس
۱۰:۱۵ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
اولا تو چهل و دوساله گذشته کشور حاکمیتی اداره شده رییس جمهوری و مجلس کارگزلران حکومت بودن .......برای یک اقتصاد سالم اول باید ازادی صد در صدی خبرنگاران و رونامه نگاران باشند یعنی هیچ مقامی در امان نباشند اگر فسادی خلافی هر چیزی ازادانه خبر رسانی بشه تمام روزنامه نگاران....دو ازادی و مستقل بودن سیستم قضایی..تمام بودجه هایی که به ارگلنها داده میشود از بیت المال قطع بشود....دزد قاچاقچی ازاد اما مسولان در هر رده ای که فساد میکنند و از بیت المال دست درازی میکنند اعدام شوند چون باعث هر خلافی در جامعه فقر است و فقر باعثش مسولان فاسد هستند .......با دنیا رابطه برقرار شود .......اف ای تی اف تصویب شود کامل ....از دادن چمدانهای دلاراجتناب شود
Iran (Islamic Republic of)
ااملی
۱۰:۱۲ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
متاسفانه درکشورما سیاست واقتصاد وعمران و... بدرستی ریل گذاری نشده است رئیس جمهور وقتی تغییر میکند کلا سیستم رئیس جمهور سابق را قبول ندارد وامور کشورراازصفر شروع میکند و8سال درمورد برنامه بی برنامگی اش مردم وکشورش را سرگرم میکند ونهایت میگوید من خرابه تحویل گرفتم وابادی ان زمانبرهست اگر رئیس جمهور وزاریش ادامه دهنده برنامه های مثبت رئیس جمهورسابق باشند ودوباره ازصفر شروع نکنند میتوانند هم درتولید وهم دراقتصاد وسیاست خارجی نقش موثری بردارند وگرنه این دور تسلسل ادامه دارد تا ایران وایرانی زنده هستند ویکی ازعلت هایی که اقتصا ایران وسیاست خارجی وداخلی همیشه درجاراحت باش میزند همین بی سلیقگی وکج سلیقگی ونداشتن برنامه ونبود رئیس متخصص وکاربلد هست وگرنه رئیس جمهور بیاید بگوید من دستور میدهم فردا دلارشود23تومن من دستور میدهم فلان شود به همان شود این مدیریت نیست این یک نو مدیریت اشفته هست که مدیر بیسواد برای اینکه بتواند تاحدودی رضایت همفکران ومردم را جلب کند دست به خودکشی که منجر به فوت نشود میزند بازهم متاسفانه سفرهای یکروزه نه نصف روزه رئیس جمهوررا ما یک مدیریت میدانیم وان را نشان ازمردمی بودن ودغدغه رئیس جمهور میدانیم مگر روسای جمهور کشورهای دنیا سفراستانی میروند ودراستادیوم وسالن اجتماعات مردم را جمع وسخنرانی میکنند؟ این بدعتی هست برای عوام فریبی ومتاسفانه این روش درکشور بازتاب مقبتی بین بعضی ازافراد خشک مغز وبیسواد دارد فلانی اومد استان ما ما رفتیم بلای تیربرق ودرخت رئیسی را دیدیم ویا رئیس جمهور سوار برماشینش ملت پشت سر خودروی حامل رئیس جمهور بدوند صلی علی محمد گویند این روش روش کشورداری نیست بااین روش نمیشود اقتصاد قطع تخاعی کشوررا جراحی کرد کشورایران نیاز به یک تحصیکرده واقعی ویک دلسوز مثل مادر برای بچه نیاز دارد کشوروملت ایران سخنران نمیخواهند سفراستانی درزمانی طالب دارد که کشوررونق گرفته باشد معیشت واشتغال مردم روبراه شود اونوقت مردم شاکر وقدردان رئیس جمهور ومقامات هستند وگرنه عواف فریبی صرف هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
جناب املی درعین سادگی اشکالات را بیان کردی واقعا لذت بردم درود برشما درواقع عمینطور هست تا رئیس جمهور و وزرا عوض میشوند قانون هم عوض میشود دوباره ازصفرررررررر دمت گرم ممنون ازکامنت عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
با سلام
دلیل اصلی اینهمه مشکلات اقتصادی؛ عدم «رونق تولید» است که رمز رونق تولید در «متمرکز شدن مدیریت راهبردی تولید در پیکره دولت» است چیزی که با عنوان «تولید آف‌شور» و مدیریت تولید در کشور چین اتفاق افتاد. متأسفانه دولت‌های پیشین با چشم‌انداز «عبث» واگذاری صفر تا صد راهبرد، طرح و اجراء امر تولید ، ترک مسئولیت نمودند امید است دولت مردمی رئیسی مرتکب این خطای دولت‌های قبلی نگردد.
با تشکر
محمدرضا فتح اله نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
اولین کاری که میتونه کمک بکنه به رونق تولید تعویض مدیران بانکها در کوچکترین شهر ها هست که فامیل بازی و باند بازی از بین برود به خیلی از واحد ها سیاستهای بانکی لطمه زده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۶ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
حل مسایل اقتصادی اینگونه نیست که ی رییس جنهور از حزب مقابل قبلی بیاد و با چند حرکت نمایشی سفراستانی و کارهای نمایشی با دست خالی نمایش بده وازان ور طرفداران حزب اش و هم حزبی هاش در فضای مجازی وصدا وسیما شروع به تبلیغ وبزرگنمایی اقدامات بی اثر ونملیشی نماینده خود وانداختن تقصیرها به گردن رییس جنهور قبلی حل شود حل مشکلات اقتصادی با پروفن ومسکن بیماری اقتصاد را درمان نمیکند باید درمان کرد بیماری اقتصاد را اره درمان اگر جراحی نیازه جراحی واگر هر راهکاری برای ریشه کن کردن بیملری انرا باید انجام داد البته که زمان بر خواهد بود برنامه کوتاه مدت وبلند مدت نیاز است و با دست خالی اگه زرو هم باشی کاری نمیتونی بکنی باید اقتصاد با روابط با دنیا بچرخد وپدل ودرامد وارد کشور شود وگرنه این داستان بحران ها ومیزگردهای مسخره تلویزیون ادامه دارد و ملت ما هم که اگه یروز بحران و گرانی نباشد قطعا تعجب خواهند کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۲ آذر ۱۴۰۰
اقتصاد تولیدی بدون تعارف یعنی 1 رضایت شعلی در کارگر 2 مرغوبیت کالا با ضمانت بی چون وچرا 3برقراری تخفیفات کلی کالاها در هر فصل سال برای عموم 4 بازگشت به فلسفه وجودی بانک وخروج از نسخه پیچی های بانکی صندوق بین المللی پول 5 اخذ مالیات سنگین از سوداگران با کنترل وتراکنش حسابها (فواید آن قدرت گرفتن پول ملی خروج از رکود و تورم
آخرین اخبار