به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرفراز موصلی با اشاره به تعهدات خوب خیران در احداث مدارس جدید از مشارکت ۳۰ درصدی خیران فارس در امر ساخت مدارس استان خبر داد و گفت: نحوه و درصد مشارکت نیکاندیشان فارسی به صورت دقیق مشخص نیست چراکه ممکن است یک خیر به صورت ۱۰۰ درصد و یا اینکه تامین بخشی از احداث مدرسه را به عهده داشته باشد.
او با اشاره به اینکه طرح آجر به آجر برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مدرسهسازی در بین خانوادهها و دانشآموزان اجرا شده تا خود دانشآموزان با هر توان مالی نیز با فرهنگ ساخت مدرسه آشنا و در این امر سهیم شوند، افزود: از ابتدای اجرای این طرح قریب به دو هزار نفر در استان فارس در این طرح مشارکت داشتهاند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس با بیان اینکه پارسال ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات دولتی و ۱۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبار خیرین صرف ساخت مدارس در استان فارس شده است، گفت: امسال نیز پیشبینی همین مبلغ اعتبار دولتی و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی خیرین شده که تاکنون چیزی حدود ۷۰ درصد اعتبار تخصیص پیدا کرده است.
موصلی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد مدارس در استان فارس مطابق آیین نامه موجود در کشور بازسازی شده و ۱۰ درصد مدارس نیز در دستور کار است تا با تامین منابع مالی مقاومسازی کنیم، گفت: حدود ۶۵۰ مدرسه با اعتباری قریب به ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در استان فارس نیازمند تخریب و مقاومسازی است و بر اساس اولویتبندی و مطالعات انجام شده نوع ساختمان، منابع مالی موجود و به فراخور توزیع اعتبارات کشور در سالهای آتی بازسازی خواهند شد.
این مقام مسئول بیان کرد: ۶۰۰ کلاس درس کانکسی در استان داریم که ۱۲۰ کلاس درس نیاز به ایجاد ساختمان شدن دارد البته با مطالعاتی که بر روی مدارس کانکسی انجام شده مکانهایی که به صورت موقت است ترجیحا به صورت کانکس استاندارد میمانند. هدفگذاری شده است که تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۱، تعداد ۸۰۰ کلاس درس ساخته و تحویل دهیم ضمن اینکه عملیات اجرایی آنها اجرا شده است.
موصلی تصریح کرد: از سال ۹۶ با عنایت خیران نسبت به امر مدرسهسازی اعتبار ۴۵ میلیارد تومان را به افق ۱۵۰ میلیارد تومان تعریف کردیم و شاهد رشد ۳۰۰ درصدی تامین منابع خیرین بودهایم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس با بیان اینکه حدود ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۱۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، اظهار کرد: رتبه سرانه آموزشی فارس در کشور میانگین ۵.۵ متر مربع است و هنوز تا سرانه استاندارد جهانی فاصله داریم، اما از میانگین کشوری بالاتر هستیم.
او در ادامه خاطرنشان کرد: از سال ۹۸ طرح مدارس غیراستاندارد، خشتی و گلی و سنگی در استان اجرا شد و خوشبختانه در حال حاضر هیچگونه مدارسی به این صورت در استان نداریم.
موصلی در تشریح استاندارد سازی فضای گرمایشی و سرمایشی، گفت: پارسال قریب به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی کردیم و در حال حاضر تخصیص خورده است که تا یکماه آینده تمام بخاریهای نفتی در سطح مدارس استان جمع آوری میشود البته مگر اینکه جایی که برق و گاز نباشد و استفاده از بخاریهای نفتی مورد نیاز و استفاده باشد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/