به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، رضا ملک پور افشار، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم تقدیر از اساتید فرهیخته و دانشجویان برگزیده سیزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: المپیاد دانشجویان علوم پزشکی یکی از مهمترین رویدادهای رقابتی ملی در دانشگاههای علوم پزشکی است که هدف آن ارتقای روحیه نشاط علمی در محیطهای دانشگاهی است.
او افزود:هدف المپیاد تنها شناسایی تعداد معدود دانشجویان مستعد نیست بلکه هدف ارتقای روحیه تلاش و تفکر عمیق علمی و استدلال منطقی در کلیه دانشجویان است که این نگاه باعث شده که هم در سالهای قبل و هم امسال، کلاسهای آماده سازی المپیاد در کرمان فقط برای یک گروه محدود از دانشجویان برگزار نشده بلکه در همه حیطهها کلاسها با حضور دانشجویان علاقمند از همه دانشگاههای استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان برگزار میشد و در حیطه کارآفرینی هم کلاسها به صورت کشوری برگزار میشدند و دانشجویانی از سایر دانشگاههای کشور هم در کلاسهای این حیطه شرکت داشتند.
ملک پور تصریح کرد:المپیاد در دانشگاه کرمان همیشه پررنگ بوده و در سالهای قبل هم تلاشهای زیادی انجام شده که زیربنای دستاورهای امسال و سالهای آتی هستند و امسال سعی شد از محدودیتها کرونا فرصت ساخته شود. با توجه به اینکه کلاسها به صورت مجازی برگزار میشدند، مدیر EDC کرمان، نوری حکمت، با مدیران EDCهای دانشگاههای ایران، تهران و شهید بهشتی و مازندران تعامل کردند و همکاری برای برگزاری مشترک کلاسها صورت گرفت؛ و در نتیجه با کمترین هزینه، فرصت آموزشی بیشتری برای دانشجویان فراهم شد.
او افزود: در فاز اولیه دانشجویان خیلی زیادی در این کلاسها شرکت میکنند و این کلاسها نگرش خوبی برای دانشجویان ایجاد میشود.
ملک پور تصریح کرد: برندگان ما این تعداد نیستند بلکه کسانی هستند که در این دورهها شرکت کردند و دیدگاه جدیدی را پیدا میکند.
او بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان نقش پر رنگی در این حیطه داشته است ودر این دوره آموزشها مجازی بوده و یک شبکه آموزش ایجاد کردیم که دانشگاههای کرمان، علوم پزشکی تهران، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه مازندران باهم در ارتباط بودند و بسیاری از کارهای المپیاد با کمک دانشجویان برتر انجام شده و تجربه نشان داده است هر وقت از دانشجویان استفاده میکنیم در آن حیطه موفق میشویم.
او بیان داشت: در این المپیاد مدالهای زیادی جمع آوری شده که یک رکورد برای دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده است و این افتخاری است برای دانشگاه علوم پزشکی و دانشجویان که آینده سازان کشورمان هستند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد:در این دوره از رقابتها ۵ هزار دانشجو از سراسر کشور شرکت کردند که در مرحله کشوری ۲ هزارو ۵۰۰ نفر انتخاب شدند؛ سپس در آزمون مرحله دوم، از میان رتبههای برتر، تیمهای دانشگاهی تشکیل شده و در رقابت گروهی شرکت کردند.
ملک پور افزود: در پایان رقابتهای این دوره تیم سه نفره حیطه تفکر علمی در علوم پایه پزشکی کرمان موفق به کسب مدال طلای کشوری و تیم سه نفره حیطه آموزش پزشکی کرمان موفق به کسب مدال نقره کشوری شد.
در آزمون انفرادی مدالهای نقره و برنز حیطه مطالعات بین رشته سلامت و مدال برنز حیطه تفکر علمی در علوم پایه پزشکی نیز به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان تعلق گرفت. در مجموع ۹ مدال و ۶ دیپلم افتخار، دستاورهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این رقابتها بود.
انتهای پیام/ی