به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، بهادری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هزار هکتار از اراضی مازندران زیر کشت پنبه رفته است، گفت: این میزان ۴ سال گذشته حدود ۳۰۰ هکتار بود و پیش بینی میشود سطح زیر کشت پنبه هر سال بیشتر شود.
او افزود: پیش بینی میشود بیش از دو هزار و ۶۰۰ تن وش پنبه از این مزارع برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: ۵ رقم جدید پنبه به کشاورزان مازندرانی معرفی شد تا آنان در قالب کشت اول و دوم به کشت این محصول اقدام کنند.
بهادری در خصوص قیمت پنبه نیز با بیان اینکه بی ثباتی در نرخ پنبه به سالهای گذشته برمی گردد، گفت: قیمت پنبه دو سال اخیر مناسب شد و یکی از دلایل افزایش سطح زیر کشت پنبه نیز مناسب سازی قیمتها است.
او گفت: افزایش قیمت ارز و بالا رفتن قیمت جهانی پنبه سبب افزایش قیمت پنبه در داخل کشور شده است و پیش بینی میشود کشاورزان امسال در فروش پنبه مشکلی نداشته باشند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه واحدهای فراوری پنبه این محصول را به قیمت روز از کشاورزان خریداری میکنند.
بهادری در خصوص سنتی بودن شیوههای کاشت و داشت و برداشت در مزارع پنبه نیز گفت: تمایل به استفاده از مکانیزاسیون در فرایند تولدی پنبه وجود دارد، اما به دلیل قیمت بالای ماشینهای برداشت در حال حاضر پنبهها به صورت دستی کاشته و برداشت میشود.
او از تشکلهای کشاورزی خواست با توجه به استقبال کشاورزان از کشت پنبه در مازندران، با خرید کمباینهای ویژه برداشت پنبه مکانیزاسیون را نیز وارد این بخش کنند.
انتهای پیام / ک