به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان، چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند.
برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتر بخوانید
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از دیدار با نویسندگان و شعرای کشور پستی را در صفحه اش منتشر کرد:
"شب گذشته افتخار داشتم تا میزبان جمع صمیمی و باصفای نویسندگان و شعرای خوشذوق و توانمند کشورمان باشم و از مطالب بیانشده توسط این عزیزان به خصوص در حوزۀ مسائل ادبیات، کتاب و نشر استفاده کنم.
دقیقترین شناختها نسبت به مسائل فرهنگی همواره متعلق به کسانی است که خود با بهرهگیری از ذوق و استعداد خویش، به طور مستقیم در خلق آثار ادبی و فرهنگی نقش داشتهاند و فضای فرهنگی را نه به عنوان مدیران فرهنگی که به عنوان آفرینشگران هنری، تجربه و خلق کردهاند.
ارتباط قلبی مردم با هنرمندان و آثار آنها و همچنین حساسیت بسیار زیاد طبع خلاق هنری نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی، بخشی از دلایلی است که باعث میشود هر سیاستگذاری در مجموعه حکمرانی کشور به ارتباط مستمر و دائمی با اصحاب فرهنگ و هنر نیازمند باشد تا خود را از دام تحلیلهای کلیشهای و بولتنی در خصوص مسائل فرهنگی جدا کند.
مردم تکیهگاه کشور هستند درحالی که ما آنها را با دسته بندیهای مختلف جدا کرده ایم و باید بدانیم رویکرد فرهنگی به حل مسائل ارتباطی با این گروهبندیها ندارد. زمانی که از انقلابی گری حرف میزنیم اگر در متن آن انسانها حرمت نداشته باشند و اگر ما به عنوان مدیری سیاسی، باورها و سلیقههای مختلف مردم را نپذیریم و نگاه عدل و عقل بر تصمیمات ما نباشد و جامعه آن را نبیند، در موضوعات ملی به سمت بی هویتی میرویم و فرهنگ برای ما یا بیارزش میشود و یا توان تاثیریگذاری خود را در مسائل فرهنگی از دست میدهیم.
نکاتی که نویسندگان و شعرای محترم حاضر در جلسه بیان کردند حقیقتاً برای من حاوی مطالب بسیار ارزشمند بود که ضروری است در عرصۀ قانونگذاری مورد توجه قرار گیرد؛ باید سازوکار مشخص مشارکت اصحاب فرهنگ در فرایند سیاستگذاری فرهنگی مشخص شود. بنده خود را نمایندۀ این عزیزان در مجلس شورای اسلامی میدانم تا با همکاری تمام نمایندگان محترم و کمیسیونهای مربوطه، مسائل موجود در حوزۀ فرهنگ و ادبیات را پیگیری کنیم؛ انشاءالله با مشارکت فعالانه اصحاب هنر عقلانیت، واقعبینی، عدالتخواهی و مردمگرایی توامان در این عرصه مورد توجه قرار گیرد.
امیدوارم ما نیز بتوانیم در عرصۀ اقتصاد و فرهنگ کاری شایستۀ ملت ایران به انجام رسانیم و از ظرفیتهای قانونگذاری و نظارت در مجلس بهترین استفاده را ببریم که به قول آقای ناصر فیض:
در «مجلس» اگر جای خودت را نشناسی
تنها هنرت، وصل قعودی به قیام است
پ. ن: چندین نفر از نویسندگان و شعرای ارجمند لطف کردند و آثار ارزشمند خود را به اینجانب هدیه دادند که در این جا از لطف و محبت تمامی آنها تشکر میکنم."
علیرضا زاکانی، شهردار تهران از دیدار با سفیر ژاپن و همکاری مشترک در حوزه های مختلف خبر داد:
"در دیدار با سفیر ژاپن قرار شد همکاریهای مشترک در حوزه رفع آلودگی هوا، حمل و نقل، پسماند و آمادگی در برابر بحرانهایی مانند زلزله را افزایش دهیم.
امروز همچنین دیدارهای جداگانهای با سفرای سوریه و ایتالیا با موضوع سرمایه گذاریهای متقابل داشتم."
محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح به مناسبت هفته بسیج نوشت:
"بسیج مظهر اقتدار ملی است و بهعنوان ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران، سمبل اثرگذاری و کارآمدی در عرصههای مختلف شناخته میشود."
سید عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درخصوص نشست صمیمانه با اساتید و پیشکسوتان میراث شناسی نوشت:
"روی دیگر سکهی بوسه بر دستان پیرمرد مرمت کار زنجانی، تکریم و نشست صمیمانه با اساتید و پیشکسوتان میراث شناس بود.
از باستانشناسی تا مردم شناسی. در این سه ساعت از آنها بسیار آموختم. آنان سرمایه ملیمان هستند."
سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره حضورش در دومین اجلاس مجمع جهانی مستضعفین توئیتی را منتشر کرد:
"امروز در دومین اجلاس مجمع جهانی مستضعفین با عنوان یمن محور تحولات و خودباوری جهان اسلام در سالن اجلاس سران این رباعی ابوسعید ابوالخیر را خواندم:
گر در یمنی چو با منی پیش منی
گر پیش منی چو بی منی در یمنی
من با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من توام یا تو منی"
انتهای پیام/