به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، این روزها برخی از دستگاههای دولتی هستند که املاک مازادی دارند؛ املاکی که حالا با تصویب مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال۱۴۰۰، دولت میتواند آنها را بفروشد و درآمد زایی کند.
جعفری مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: در خراسان جنوبی ۶۳ ملک مازاد مربوط به هشت دستگاه اجرایی شناسایی شده است.
او افزود: از این املاک، ۱۱ ملک به فروش رفته، ۱۷ ملک در حال فروش و مزایده است و ۱۷ ملک دیگر نیز برای دریافت مجوز فروش به وزیر اقتصاد ارسال شده است.
بیشتر بخوانید
جعفری بیان کرد: ۱۸ ملک با وجود دستور وزیر هنوز به فروش نرسیده است؛ املاکی که در صورت فروش پول آن به حساب خود دستگاه اجرایی واریز میشود.
اگر دستگاه اجرایی اقدام به فروش ملک نکند وزارت اقتصاد میتواند نسبت به فروش آن اقدام کند و پول آن نیز به حساب خزانه واریز خواهد شد.
لزوم اهتمام مدیران دستگاه ها برای فروش املاک مازاد
حجت الاسلام نسائی زهان دادستان مرکز استان گفت: موضوع فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی به طور جدی در دستور کار دستگاه قضا قرار دارد.
او افزود: مدیران ادارات موظفند که املاک مازاد را بر اساس قانون به فروش برسانند و نتیجه را به دادسرا اعلام کنند.
حجت الاسلام نسائی زهان بیان کرد: پارسال برخی از ادارات به این وظیفه عمل کردند، اما برخی نیز کم لطفی کردند که این موضوع باید پیگیری شود.
اکنون فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی فرصتی برای افزایش نقدینگی دولت و کاهش هزینه نگهداری و چابکسازی دستگاههای دولتی است.
انتهای پیام/ س