به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، بیمارستان شهر خوسف پروژهای است که ۸ سال از زمان آغاز عملیات ساخت آن میگذرد.
این پروژه در طول این هشت سال مسئولان زیادی را به خود دیده است که به خوسف سفر کرده اند، اما هنوز که هنوز است، این بیمارستان در کمای وعدهها به سر میبرد.
در فضای مجازی از این پروژه با عنوان پیر پروژه درمانی خراسان جنوبی یاد میشود که نیاز است برای رفع مشکلات مردمان این منطقه، بیمارستان هر چه زودتر تکمیل شود.
یکی از شهروندان خوسفی در توضیح مشکلات نبود بیمارستان در این شهر میگوید: در حال حاضر نه پزشک متخصصی در شهر داریم و نه امکانات درمانی خوبی در شهر وجود دارد.
او ادامه میدهد: برای کشیدن دندان باید طی مسیر کنیم و به سمت بیرجند برویم تا بتوانیم یک کار ساده ماننده کشیدن دندان را انجام دهیم.
یکی دیگر از شهروندان خوسفی بیان میکند: مادرم بیماری قلبی داشت و در زمان حمله قلبی به دلیل نبود بیمارستان در خوسف، مجبور شدیم او را به بیرجند بیاوریم که در راه فوت کرد.
او عنوان میکند: خدا میداند که چند نفر دیگر به مشکلات ما دچار هستند و عزیزانشان را به خاطر نبود بیمارستان از دست میدهند.
از کمک های دانشگاه علوم پزشکی تا گلایه های پیمانکار
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی علت به تاخیر افتادن این پروژه ملی را کم کاری پیمانکار میدانند.
دهقانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این خصوص گفت: هر کمکی که از دستمان بر میآمده است را برای حمایت از پیمانکار انجام داده ایم و حتی مصالحی که در کارخانه مانده بود را نیز به عنوان مصالح پای کار در صورت وضعیت قبول کردیم.
بیشتر بخوانید
او افزود: در حال حاضر این بیمارستان هم پول نقد برای آن موجود است و هم اوراق دارد، اما با وجود این پیمانکار و افرادی که در اینجا کار میکنند، این پروژه به این زودیها تمام نخواهد شد.
جهان دار پیمانکار طرح نیز اظهار کرد: طبق زمان بندی انجام شده قرار بر این است که تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ پروژه تحویل دانشگاه علوم پزشکی شود.
او افزود: با شرایطی که مشاهده میکنیم، گویا دانشگاه علوم پزشکی قصد دارد پیمانکار بومی را وارد مجموعه کند و ما را از پروژه کنار بزند.
اما اکنون با پیگیریهای خسروی نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی این پروژه درحال احیاء است.
او در خصوص روند ساخت بیمارستان خوسف تصریح کرد: طبق صحبتهایی که انجام شده است، گویا حل مشکل از طریق وزارت بهداشت امکان پذیر است.
خسروی گفت: طی تماس با مسئولین مربوطه وزارت بهداشت در حضور پیمانکار طرح، آخرین وضعیت مشکلات و راه حل آنها را جویا شدم.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: چیزی که برای من مهم است این است که مردم خوسف نباید پس از گذشت چندین سال از زمان آغاز پروژه، با این مشکلات رو به رو باشند.
تاکنون برای ساخت این بیمارستان ۳۲ تخت خوابی که مشکل حدود ۳۰ هزار نفر را رفع خواهد کرد، ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده و ۲۰ میلیارد تومان باقی مانده نیز تأمین شده است.
انتهای پیام/ س