مدیر امور طیور جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال یک هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازار‌های مصرف عرضه می‌کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سورنا چایچی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور در گیلان خبر داد و گفت: این استان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است.

او به رونق پرورش بوقلمون در گیلان اشاره کرد و افزود: پیش بینی می‌شود تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال یک هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازار‌های مصرف عرضه کنند.

مدیر امور طیور جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در هر دوره پرورش، ۹۳ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه بوقلمون در این استان پرورش داده می‌شود، ادامه داد: ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که بیشترین میزان این گوشت در شهرستان‌های رشت، رودبار و لاهیجان تولید می‌شود.

چایچی با اشاره به اینکه ۷ واحد تولید بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه در گیلان فعال است، اظهار داشت: گوشت بوقلمون تولید شده در این واحد‌های پرورشی علاوه بر مصرف در داخل استان به سایر استان‌های کشور هم صادر می‌شود.

پرورش بوقلمون در گیلان

او تصریح کرد: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان با تولید استاندارد موفق شدند از سال ۱۳۹۰ تاکنون، کشورمان را از واردات این محصول بی‌نیاز کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.