به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سورنا چایچی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور در گیلان خبر داد و گفت: این استان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است.
او به رونق پرورش بوقلمون در گیلان اشاره کرد و افزود: پیش بینی میشود تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال یک هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازارهای مصرف عرضه کنند.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در هر دوره پرورش، ۹۳ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه بوقلمون در این استان پرورش داده میشود، ادامه داد: ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که بیشترین میزان این گوشت در شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان تولید میشود.
چایچی با اشاره به اینکه ۷ واحد تولید بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه در گیلان فعال است، اظهار داشت: گوشت بوقلمون تولید شده در این واحدهای پرورشی علاوه بر مصرف در داخل استان به سایر استانهای کشور هم صادر میشود.
او تصریح کرد: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان با تولید استاندارد موفق شدند از سال ۱۳۹۰ تاکنون، کشورمان را از واردات این محصول بینیاز کنند.
انتهای پیام/ع