به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمد خزایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: گروههای سیار پزشکی در قالب طرح ده گردشی پس از حضور در روستا، در خانه بهداشت یا مساجد مستقر شده و اقدام به تزریق واکسن به گروههای هدف کرده و میکنند.
او با تأکید بر اینکه برای افراد کم توان و ناتوان، گروههای سیار آمادگی به در منازل مراجعه میکنند تا این افراد از واکسیناسیون عمومی بازنمانند، افزود: برای روستاهای با دسترسی کمتر نیز با همکاری بسیج به دنبال اجرای طرح خانه به خانه هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: البته پیشتر پس از ثبت نام روستاییان، زمان حضور تیم پزشکی برای واکسیناسیون در روستا با هماهنگی بهورز به افراد اطلاع داده میشد.
او تاکید کرد: هیچ مشکلی برای تأمین واکسن مورد نیاز برای گروهای هدف در استان وجود ندارد و طبق آخرین آمار تا پایان ۲۹ آبان ماه دو میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۳۵ دز واکسن در استان همدان تزریق شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه کلیه صنوف خدمات و رستورانها و کارمندان ادارات برای ادامه فعالیت در واحدها تجاری و اداری خود مکلف به داشتن کارت واکسن حداقل دز نخست هستند اذعان کرد: در صورت نداشتن این کارت از فعالیتها توسط بازرسهای معاونت بهداشت ممانعت به عمل خواهد آمد.
خزایی با اشاره به اینکه روند شیوع گسترش کرونا در استان کاهشی است و مردم باید همچنان شیوه نامه ها را رعایت کرده و نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند، گفت: بیش از ۵۰ درصد از مشمولان واکسن در استان دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
انتهای پیام/ا