به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،میوه کوچک عناب، به دلیل وجود مقادیر زیاد ویتامین c در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است. این میوه بر حسب وزن خشک دارای حدود ۵ درصد پروتئین، ۰.۳۷ درصد چربی، ۲.۲۶ درصد خاکستر، ۸۱.۶ درصد کربوهیدرات و ۸.۴ درصد فیبر خام و علاوه بر این دارای ویتامینهای A، B۲ و C و نیز مقادیر قابل توجهی کلسیم و آهن است.
عناب تا چندی پیش با بلای خام فروش دست و پنج نرم می کرد اما به همت شرکت های دانش بنیان فرآوری های متفاوتی از آن حاصل می شود.
انتهای پیام/پ