مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس گفت: اکنون ۴۷ میلیون لیتر از بنزین مصرفی کشور در این پالایشگاه تولید می‌شود که نزدیک به نیمی از بنزین مصرفی کشور است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،محمدعلی دادور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در نشست هم‌اندیشی مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با جامعه کارگری و مسئولان واحد‌های همیاری کارکنان هرمزگان، افزود: مصرف بنزین کشور در حال حاضر نزدیک به ۹۰ میلیون لیتر است.

قبل از بهره برداری از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، کمبود بنزین موردنیاز کشور از خارج وارد می‌شد.

دادور گفت: این پالایشگاه روزانه ۴۵۰ هزار بشکه میعانات گازی را پالایش و به گاز مایع، بنزین، نفت سفید، نفت گاز و دیگر فرآورده‌ها تبدیل می‌کند.

به گفته او، با بهره‌برداری و افتتاح کامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس، ظرفیت تولید روزانه بنزین در داخل کشور به حدود ۱۰۵ میلیون لیتر رسید که از میزان مصرف روزانه پیشی گرفت.


بیشتر بخوانید


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس افزود: با تلاش جوانان شاغل در پالایشگاه و اقدامات نرم افزاری، خوشبختانه این پالایشگاه تا امروز از هرگونه حمله سایبری در امان بوده است.

دادور گفت: جلوگیری از خام فروشی و تبدیل میعانات گازی به فراورده‌های با ارزش بالاتر، ارتقاء سطح کیفی فراورده‌های نفتی و تولید سوخت پاک منطبق بر استاندارد یورو ۵، ایجاد بستر مناسب برای استفاده از محصولات پالایشگاه در صنایع پایین‌دستی با توجه به خوراک در دسترس، کمک به توسعه اقتصادی کشور از طریق امکان صادرات فراورده‌های نفتی ازجمله دستاورد‌های ویژه این شرکت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان نیز در این همایش با بیان اینکه ایجاد اشتغال میزان آسیب اجتماعی را کاهش می‌دهد، افزود: همه مدیران ارشد سازمان‌ها باید تمرکز خود را بر روی تقویت حس مسئولیت نسبت به منابع انسانی خود بگذارند.

علی رئوفی افزود: مدیر باید بتواند خستگی شغلی را از کارکنان سازمان خود گرفته و غنای شغلی ایجاد کند و همچنین با ایجاد ارتباط نزدیک و خوب با منابع انسانی، همه همکاران خود را از پایین‌ترین تا بالاترین سطح بشناسند.

او گفت: مسئله مسئولیت‌های اجتماعی باید زیر نظر عالی‌ترین مقام در استان بررسی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز گفت: مراکز همیار، برنامه ویژه منابع انسانی برای بررسی مسائل بهره‌وری کارکنان و مسائل شخصی مؤثر بر عملکرد شغلی آن‌هاست.

هادی ابراهیمی افزود: خوشبختانه هرمزگان با داشتن ۹ مرکز همیار در شرکت‌های سطح استان در جایگاه اول در کشور قرار دارد که این برنامه نتایج مثبتی در همه شرکت‌ها داشته است و به ازای هر یک دلار سرمایه‌گذاری در این زمینه، باعث ذخیره حدود ۵ تا ۱۸ دلار سرمایه می‌شود.

به گفته او، کاهش ۳۳ درصدی مرخصی استعلاجی، ۶۵ درصدی کاهش حوادث، ۴۰ درصدی صرفه‌جویی در زمان از دست رفته و کاهش ۵۰ درصدی نارضایتی کارکنان در هرمزگان از دستاورد‌های این طرح بوده است.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان نیز گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته، میزان گرایش کارکنان به سمت اعتیاد در هرمزگان ۲۹ درصد است که راه‌اندازی خانه‌های بهداشت و همیار کارکنان از کار‌های خوب انجام‌شده به منظور بهبود این وضعیت است.

ابراهیم فرهادی نیا افزود: نزدیک هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در بندرعباس وجود دارد و شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس در تجهیز یک مرکز نگهداری ۵۰۰ تخته کمک‌های خوبی داشته است.

انتهای پیام /ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.