به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیوز ساینتس، همه گیری کرونا در حالی به دومین سالگرد خود نزدیک میشود که هیچ نشانهای مبنی بر پایان آن دیده نمیشود و با شناسایی سویه جدید آن در آفریقای جنوبی موسوم به امیکرون، نگرانیها از تشدید همه گیری ادامه دارد.
با این حال، مقامات بهداشتی کشورها بر تزریق واکسن کرونا و رعایت شیوه نامههای بهداشتی به منظور مهار همه گیری تاکید دارند. متاسفانه برخی افراد به دلایل مختلف از دریافت واکسن اجتناب میکنند که این موضوع بر کنترل کرونا در جامعه تاثیر میگذارد.
براساس اعلام مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای عفونی آمریکا افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده اند ۱۴ برابر بیشتر از افرادی که واکسن تزریق کرده اند در خطر از دست دادن جان خود پس از ابتلا به کووید ۱۹ قرار دارند.
این مرکز با بررسی اطلاعات آماری از ماه سپتامبر (شهریور) تاکنون این موضوع را اعلام کرد. این دادهها نشان میدهد کسانی که واکسن تزریق نکرده اند، ۶ برابر بیشتر از کسانی که واکسن دریافت کرده اند احتمال دارد تست کرونایشان مثبت اعلام شود.
دادهها در بریتانیا نیز حاکی از همین موضوع است. دانشمندان دانشگاه آکسفورد در تحقیقات خود دریافتند بالاترین میزان بستری شدن افراد در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان مربوط به افرادی بود که واکسن دریافت نکرده بودند.
این در حالی است که دادههای آماری از تاثیرگذاری بالای واکسن کرونا حکایت دارد. تحقیقات جدید نشان میدهد واکسن فایزر در گروه سنی ۱۲ تا ۱۵ سال ۴ ماه پس از دریافت دوز دوم به میزان ۱۰۰ درصد موثر است.
به همین منظور، دولتها در تلاش هستند پیش از همه گیر شدن سویه امیکرون در جهان، درصد قابل توجهی از مردم خود را در برابر این ویروس واکسینه کنند. واکسیناسیون کم هزینهترین و سادهترین راهکار برای کنترل کووید ۱۹ در جامعه محسوب میشود و متخصصان از مردم میخواهند از مقاومت در برابر دریافت واکسن دست بکشند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/