به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه نان تست پرتقالی دعوت کرد.
برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد ۳۷۵ تا ۴۰۰ گرم، شکر ۳۰ گرم، نمک ۷ گرم، مخمر ۶ گرم، کره ۳۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، آب ۱۰۰ گرم، آب پرتقال ۱۵۰ گرم، پوست پرتقال شکری ۵۰ گرم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله نان تست پرتقالی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/