مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: عرضه مستقیم محصولات لبنی نیازمند همکاری مسئولان بازارچه‌های شهرداری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، صمد رنجبری مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: برای اعمال تخفیف ۱۰ درصد‌ی بر روی ۳ محصول شیر کیسه‌ای ۹۰۰ گرمی، ماست ۲ و نیم لیتری و پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی با تولید کنندگان استان رایزنی‌هایی صورت گرفته است.

او از اعلام آمادگی و موافقت تولیدکنندگان برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: براساس توافق‌های صورت گرفته کارخانه‌ها ۵ درصد تخفیف و فروشگاه‌های بزرگ عرضه کننده این سه محصول هم ۵ درصد تخفیف اعمال می‌کنند.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان این که فروشگاه‌های متوسط و کوچک از اجرای این طرح استقبال نکرده اند، اظهارداشت: این موضوع در جلسه ستاد امنیت غذایی استان با مسوولان اصناف مطرح شد و سازمان صمت استان هم از آمادگی فروشگاه‌های بزرگ برای اجرای طرح خبر داد.

به گفته او، هم اکنون یکی از تولید کنندگان بزرگ لبنیات استان فارس اجرای طرح را در دستور کار خود قرار داده و شیر، ماست و پنیر تولید‌ی خود را با قیمت مصوب (اعمال تخفیف) عرضه می‌کند.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی فارس درباره طرح عرضه مستقیم این سه قلم محصول لبنی در این استان نیز گفت: به احتمال زیاد عرضه در همه مناطق انجام می‌شود، اما در این خصوص باید با مسوولان بازارچه‌های شهرداری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رایزنی شود.

ابراهیم معتمدی مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع شیر و فرآورده‌های لبنی فارس نیز گفت: به کارخانجات لبنی فعال استان اعلام شده که در طرح اعمال تخفیف بر روی سه قلم کالای لبنی شامل شیر، ماست و پنیر مشارکت کنند.

او اظهارداشت: تولید توام با تخفیف این سه قلم کالا در حال انجام است و با فروشگاه‌ها هم برای توزیع همراه با تخفیف آن‌ها هماهنگ شده است.

معتمدی گفت: اگر شهرداری همکاری کند و بخشی از فضای میادین میوه و تره بار در اختیار تولید کنندگان لبنیات قرار گیرد ظرف یک هفته آینده امکان عملیاتی کردن این تصمیم وجود خواهد شد.

مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع شیر و فرآورده‌های لبنی استان فارس با اظهار تاسف از این که به علت افزایش قیمت‌ها سرانه محصولات لبنی از ۶۶ کیلوگرم به حدود ۵۰ کیلوگرم در سال رسیده است، بیان داشت: با این حال دو کارخانه لبنی دیگر استان نیز تعطیل شده و تعداد کارخانه‌های فعال هم اکنون از ۱۳ به ۱۱ واحد رسیده است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار