به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، در وبینار «ایمنی رفتوآمد کودکان در شهر» با بررسی تصادفات سالهای گذشته کودکان در دو شهر تهران و قزوین به تحلیل این تصادفات و چرایی توجه به رفتوآمد ایمن و آموزش کودکان در شهرها با توجه به بازگشایی مدارس پس از یک وقفه طولانی و ازسرگیری تردد آنها پرداخت.
زرآبادیپور در این وبینار با تاکید بر اهمیت مراقبت اجتماعی و توجه همگانی شهروندان به کودکان اضافه کرد: اجرای پویشهایی مانند پویش «سرعتِ ۳۰» از اقدامات مفید برای همراه کردن شهروندان در راستای حفاظت از جان کودکان شهر در برابر تصادفات، از طریق محدودسازی سرعت وسایل نقلیه به حداکثر ۳۰ کیلومتر بر ساعت در محدوده اطراف مناطقی از سطح شهر مانند بوستانها است که کودکان در آنها بیشتر تردد میکنند و در سال جاری نیز این پویش در شهر قزوین اجرایی شد.
او ادامه داد: فرهنگسازی با کمک طرح عابریار، اجرای طرح روشنایی گذرگاههای عابر پیاده و اصلاح روشنایی سوارهروها با همکاری نهادهای مربوط برای بهبود روشنایی معابر، نصب تابلوهای محدودیت سرعت متغیر (وی. اس. ال)، نصب تابلوهای ایمنی تردد کودکان در شهر، فرهنگسازی برای استفاده از کلاه ایمنی و صندلی کودک بخشی از اقدامات صورت گرفته برای حفاظت از کودکان در معابر شهری است.
این مسئول ایجاد جانپناه عابر پیاده، نصب پل هوایی عابرپیاده، علامتگذاری معابر، مناسبسازی آنها و ایجاد گذرگاههای برجسته را بخش دیگری از این اقدامات نام برد و گفت: رعایت قوانین توسط عابر و کاهش سرعت وسیله نقلیه نقش مهمی در کاهش حوادث ترافیکی کودکان دارد.
زرآبادیپور همچنین بر اهمیت افزایش توجه، دقت و مراقبت والدین از کودکان هنگام تردد به شیوههای مختلف در سطح شهر اعم از وضعیت پیاده، سوار بر خودرو یا با دوچرخه تاکید کرد.
انتهای پیام/