به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اسفندیار امینی دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان اظهار کرد: درخواستهای ۹ گانه صنف کشاورزی شامل رهاسازی آب، توقف بارگذاریها، تامین منابع، تعیین تکلیف حق اشتراکیها، نظارت و ساماندهی رودخانه با مشارکت بهره برداران، پساب فاضلاب، توقف برداشت از محل حقابه ها، تعیین تفکیک شرب خانگی از غیرشرب در جلسه با استاندار مطرح شد و این گونه مقرر شد کمیته ای چهارجانبه از استانداری، صنف کشاورزی، آب منطقه ای و جهادکشاورزی مصوبات استانی را از روز شنبه اجرایی کنند.
وی افزود: برای زمان بازگشایی آب پاییزه هم مقرر شد صنف کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی تصمیم گیری کنند؛ چراکه در حال حاضر رهاسازی ۵۰میلیون مترمکعب آب برای کشت پاییزه کافی نیست.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان تاکید کرد: از مردم خواهش می کنیم پیگیر مطالبه خود از مدار قانون باشند و به شایعات توجه نکنند و هر صحبتی را مستند بپذیرند. چراکه عده ای به محض اینکه احساس کنند که قرار است امور بر روی ریل بیفتد از هر ابزاری برای تفرقه افکنی استفاده می کنند.
وی ادامه داد: در صورتجلسه تعیین حقابه ها که به امضای شش نفر از مسئولان شرکت آب منطقه ای رسیده است اعلام شده که ۴۲۰ حلقه چاه در اختیار شهرداری است که ۲۲۰ از این حلقه چاه ها مجوز قانونی ندارد و تمام اطراف رودخانه و کنار پلهای تاریخی چاه حفر شده است وتا گردنه زینل، باغ رضوان و کوه صفه لوله کشی شده است که باعث تشدید فرونشست شده و موجب نابودی پلهای تاریخی و میدان نقش جهان شده است.
امینی پرسید: آیا حفظ ابنیه تاریخی مهمتر است یا حفظ چمن؟ چراباید با حفرچاه های مجاز و غیرمجاز درخت هایی را آب داد که با یک نوبت آب در سال هم حفظ می شود و اینطور آثار تاریخی را از بین برد و به پدیده فرونشست زمین در شهر اصفهان شتاب بخشید؟
وی بیان کرد: الان زمانی است که اصفهان دچار پدیده فرونشست زمین را به دست خودش به نابودی نکشیم و باید بی درنگ چاه های شهرداری خاموش شود. حتی نباید یک لحظه هم زمان را از دست داد که برای این مهم، اهتمامی نیست! و هنوز شهرداری کلانشهر اصفهان اهمیتی برای این موضوع قائل نیست و کماکان چاه ها در حال پمپاژ است!
انتهای پیام/ی