پور ابراهیمی گفت: موضوعی که در حوزه توسعه اقتصادی دو کشور از مسیر بازار سرمایه بسیار اهمیت دارد، همکاری ایران و سوریه در زمینه بورس‌ کالا است.

به گزارش روابط عمومی بورس کالا، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: هدف اصلی از برگزاری این جلسه تلاش در جهت توسعه روابط اقتصادی دو کشور ایران و سوریه است. اگرچه تاکنون روابط سیاسی دو کشور در سطح بسیار بالایی قرار داشته، اما روابط اقتصادی فی‌مابین دو کشور به میزان شایسته توسعه نیافته است که در این زمینه، یکی از راه‌های توسعه روابط اقتصادی، همکاری دو کشور در خصوص بازار سرمایه است.

پذیرش شرکت‌های ایرانی در بورس سوریه

او ادامه داد: با توجه به حضور حدود ۳۰ شرکت در بورس اوراق بهادار دمشق، یکی از پیشنهاد‌های طرف‌های ایرانی تسریع در درج نام شرکت‌های صنعتی ایرانی در سوریه مطابق قوانین، مقررات و ضوابط بازار سرمایه سوریه است. این موضوع سبب عمیق‌شدن بازار سرمایه سوریه و همچنین کمک به فعالیت تولیدی این کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی خواهد شد.

کمک ایران به انتقال فناوری و دانش به بورس سوریه

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: موضوع دیگری که در خصوص همکاری بازار سرمایه ایران و سوریه قابل بررسی است، تجربه و دانش بالای نهاد‌های بازار سرمایه ایرانی در خصوص زیرساخت‌ها و نرم‌افزار‌های مربوطه است. طرف‌های ایرانی علاقه‌مند هستند که ضمن همکاری در خصوص این موضوعات به بازار سرمایه سوریه در توسعه ابزار‌ها و زیرساخت‌های معاملاتی کمک کند.

توسعه روابط از مسیر بورس‌های کالایی

 پور ابراهیمی گفت: موضوع دیگری که در حوزه توسعه اقتصادی دو کشور از مسیر بازار سرمایه بسیار اهمیت دارد، همکاری ایران و سوریه در زمینه بورس‌های کالایی است. در این زمینه، ایران آمادگی خود را برای همکاری در زمینه تامین نیاز مواد اولیه صنایع سوریه از طریق بورس کالای ایران مطرح کرده و همچنین بورس کالای ایران آمادگی کامل دارد که با همکاری طرف‌های سوری، اقدام به تاسیس و راه‌اندازی بورس کالای مشترک ایران و سوریه و همچنین بورس کالای سوریه کند.

همچنین در این نشست، رئیس نهاد ناظر بازار سرمایه و رئیس بورس اوراق بهادار دمشق هر یک ضمن استقبال از موارد مطرح شده به بررسی نحوه همکاری میان بازار سرمایه سوریه و ایران پرداخته و اعلام کردند که درخواست پذیرش هر کدام از شرکت‌های ایرانی در ارتباط با سوریه در بورس دمشق در اسرع وقت و با اولویت بالا طبق قوانین دمشق مورد بررسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۹ آذر ۱۴۰۰
اگر نهادهای دامی از طریق بورس کالا بدست کشاورزان ودامداران می رسید شاهد فاسد شدن این محصول نمی شد میشد کود شمیایی ومواد اولیه دیگر در بورس کالا توزیع می شد شفاف سازی می شد قیمتها متعادل می شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۹ آذر ۱۴۰۰
ایران فعلا بورس خودشو درست کنه نمیخواد بورس مشترک بزنه یه کشور دیگه هم بدبخت کنه
آخرین اخبار