به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مهرداد عطاییکچویی عضو هیئت علمی گروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار داشت: با توجه به وجود مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری در رشته گیاهان دارویی و در راستای آموزش بهتر دانشجویان، بیش از ۵۰ گونه گیاه دارویی در مزرعه تحقیقاتی این واحد دانشگاهی کشت شد.
او افزود: برای آبیاری مزرعه گیاهان دارویی با توجه به شرایط خشکسالی کشور از سیستم آبیاری قطرهای و برای کاهش مصرف کودهای شیمیایی از روش ونتوری و زیرسطحی استفاده شد که باعث صرفه جویی و کاهش ۸۰ درصدی مصرف آب و کاهش ۸۵ درصدی کودهای شیمیایی شد.
عطاییکچویی افزود: سال گذشته در زمینی با مساحت سه و نیم هکتار، حدود ۱۰ گیاه دارویی شامل آویشن، اسطوخدوس، بهلیمو، چای ترش و سرخارگل و... بهصورت کشت اقتصادی صورت گرفت.
عضو هیئت علمی گروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: با توجه به پاندمی کرونا، گیاه سرخارگل برای بالابردن سطح ایمنی بدن در دستور کار کشت قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
عطاییکچویی ادامه داد: برای تولید میزان اسانس در زمینه گیاهان دارویی، با ثبت اختراع و نانوکپسوله کردن هورمونهای گیاهی میزان اسانس گیاهان افزایش یافت.
عطاییکچویی اضافه کرد: با هدف تولید محصولات سالم با نظارت سازمان غذا و دارو و حفظ نباتات، برای ۱۹ محصول مجوز تولید کارگاهی، سیب سلامت دریافت شد.
او خاطرنشان کرد: فعالیت در گروه گیاهان دارویی از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و در این زمینه بیش از ۲۵ طرح بروندانشگاهی با قسمتهای مختلف اجرایی ذوبآهن، پلی اکریل، مجتمع فولاد و شرکتهای مختلف خصوصی صورت گرفت.
انتهای پیام/خ