به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از livescience؛ روز شنبه ۱۱ سپتامبر یک سیارک تخم مرغی به نام ۴۶۶۰ Nereus وارد مدار زمین میشود. به گفته دانشمندان ناسا این سیارک ۳۳۰ متر طول دارد و سرعت آن نیز ۲۳۷۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دانشمندان ناسا پیش بینی میکنند نرِئوس بدون برخورد با زمین از این کره خاکی عبور کند.
براساس گزارشها، ناسا هر شیء فضایی را که در ۱۹۳ میلیون کیلومتری از زمین قرار گیرد به عنوان شیء نزدیک به زمین و هر جسم متحرک که در فاصله ۷.۵ میلیون کیلومتری از زمین باشد را خطرناک معرفی میکند.اخترشناسان به دقت اجرام آسمانی را که در مسیر زمین هستند زیر نظر دارند تا از برخورد با این سیاره جلوگیری کنند.
گفته شده سیارک فضایی نرئوس هر ۱۰ سال یکبار به زمین نزدیک میشود و اولین بار نیز در سال ۱۹۸۲ از مدار این کره عبور کرد. طبق تحقیقات و بررسیهای انجام شده، نرئوس اغلب از منظومه شمسی عبور میکند. ناسا پیشبینی میکند که نرئوس در تاریخ ۲ مارس ۲۰۳۱ و نوامبر ۲۰۵۰ دوباره به زمین نزدیک میشود. پیشبینی میشود دیدار نزدیکتر و وسوسهانگیزتر در ۱۴ فوریه ۲۰۶۰ رخ دهد، زمانی که نرئوس ممکن است تا حدود ۰.۷۴ میلیون مایلی زمین برسد.
نرئوس علاوه بر اینکه هدف یک فضاپیمای رباتیک بالقوه ارسال شده توسط ناسا است، یک هدف برای استخراج فضایی آینده است. Asterank، پایگاه دادهای که بیش از ۶۰۰ هزار سیارک را رصد میکند، تخمین میزند که این سیارک دارای ذخایر نیکل، آهن و کبالت به ارزش ۴.۷۱ میلیارد دلار است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
قطب زمان
...