به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه پلو یونانی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای ملل و خوش طعم احتیاج داریم به:
برنج پخته شده 4 پیمانه، سینه مرغ 400 گرم، فلفل دلمهای 1 عدد، کنسرو نخود فرنگی 1 پیمانه، کنسرو ذرت 1 پیمانه، قارچ 200 گرم، پیاز 1 عدد، هویج 1 عدد، ادویه کاری 1 قاشق چای خوری، نمک به میزان لازم، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، زردچوبه 1 قاشق چای خوری، زعفران به میزان لازم، روغن به میزان لازم، کنجد به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پلو یونانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/