به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، از زاهدان ، داوود شهرکی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان دارای ۴۰۰ معدن گنجینه بزرگی از مواد معدنی است که سرمایهگذاران بویژه بنگاههای بزرگ اقتصادی میتوانند با نگاه ویژهای به این منطقه از ظرفیتهای فراوان آن استفاده کنند.
داوود شهرکی گفت: در سنوات گذشته اکتشاف محدود و دانش فنی اندک بود و در استخراج بعضی از مواد معدنی ناموفق بودیم، اما امروزه با وجود دانش و مهارتهای لازم راه برای بهره برداری از ظرفیتها باز شده که امیدواریم شرکتها و بنگاههای بزرگ بویژه ذوب آهن اصفهان از این فرصت استفاده و ظرفیتهای بالقوه منطقه را شکوفا کنند.
وی گفت: شرکتهای مستقر در پارک علم فناوری استان ظرفیت لازم برای تامین دانش فنی بهرهبرداری از معادن را دارند که میتوان از آنها بخوبی استفاده کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت : تا عمق یکهزار متری زمین در این استان ذخیره معدنی وجود دارد که بهره برداری از آنها نیازمند نگاه ویژه ملی است.
وی گفت: امسال برای ۳۰۰ میلیون تن سنگ معدنی سرمایهگذار جذب شده و بخش دیگر آن نیز به فراخوان سرمایهگذاری گذاشته شده که امیدواریم به زودی مورد بهرهبرداری قرار گیرند.
شهرکی با بیان اینکه سال قبل ۳۰ میلیون تن ماده معدنی طلا شناسایی شدگفت: هماینک چهار معدن طلا در استان وجود دارد که در سه معدن سرمایهگذاری اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: در حوزه آهن سیستان و بلوچستان کمتر کار شده در حالی که ذخایر زیادی وجود دارد، اما در هیچ کدام اکتشاف کامل انجام نشده که میتوانیم با حضور سرمایهگذاران زمینه اکتشاف را فراهم کنیم.
انتهای پیام/گ