به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، چهارشنبه دهم آذر ماه امسال جشنوارهای تحت عنوان "پاییز هزار رنگ" در پارک جنگلی النگدره گرگان برگزار شد و حرف و حدیثهای زیادی را به دنبال داشت.
کلیپهایی از این جشنواره در فضای مجازی منتشر شد که نشان میداد بخشهایی از این جشنواره خارج از عرف بوده است.
تعدادی از حامیان محیط زیست هم با حضور در محل برگزاری این جشنواره و تهیه مستنداتی از محل اجرای آن مدعی شدند در زمان برگزاری این جشنواره به محیط زیست خسارت وارد شده است.
این منتقدان معتقدند صدای بلند باند، پرندگانی را که بر روی درختان زندگی میکردند فراری داده و بر اثر افزایش تردد خاک جنگل کوبیده شده و تعداد زیادی از نهالهای بلوط لگد مال شده است.
خبرنگاران، فعالان فضای مجازی و کارشناسان فرهنگی اجتماعی هم از رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی و توزیع غذا در شرایط غیربهداشتی در این جشنواره انتقاد کردند.
شنیدهها حاکی از آن است که حتی مرکز بهداشت استان نیز در لحظات آخر و نزدیک شدن به برگزاری جشنواره خواستار کنسل شدن برنامه بوده است.
با بالا گرفتن شدت انتقادات روابط عمومی شهرداری گرگان نشست خبری در این زمینه برگزار کرد تا پاسخگوی افکار عمومی در رابطه با این حواشی این جشنواره باشد.
سید محمدرضا سید النگی قائم مقام شهرداری گرگان در این نشست گفت: شعار شهرداری گرگان همواره شهر انتظار و شهر دارالمومنین است و طی این سالها تلاش شهرداری بر حفظ معنویتها بوده است، این موضوع در اجرای برنامههای ملی و مذهبی نمود داشته و در این زمینه از خیلی از دستگاههای فرهنگی جلوتر بوده ایم.
او افزود: ششمین جشنواره پاییز هزار رنگ در پارک جنگلی النگدره گرگان از ماهها قبل در دستور کار شهرداری گرگان قرار گرفت.
او ادامه داد: پس از گرفتن مجوزهای لازم و در نظر گرفتن شرایط رنگبندی کرونایی، جلسات متمادی با دستگاههایی مانند میراث فرهنگی، ورزش و جوانان، اداره ارشاد اسلامی، اداره برق، نیروی انتظامی، منابع طبیعی و سایر دستگاههای همکار برگزار و زمانبندی برگزاری جشنواره تعیین شد.
سید النگی افزود:این جشنواره قرار بود روز جمعه ۱۲ آذرماه برگزار شود، اما به دلیل شرایط جوی به روز چهارشنبه ۱۰ آذر موکول شد.
او ادامه داد: گرگان شهر بزرگی است و در همه رویدادهای اجتماعی افراد با سلایق متفاوت حضور دارند، رویکرد شهرداری تفاهمی است و بعد از مانورهای کرونایی که داشتیم مردم خوب استقبال کردند و خواهان نشاط اجتماعی بودند.
قائم مقام شهرداری گرگان در رابطه با حواشی مربوط به تخریب محیط زیست گفت: شهرداری گرگان برای حفاظت از محیط زیست علی رغم درخواستهای متعدد اجازه تردد با خودرو را در این روز صادر نکرد گرچه این تصمیم سختیهایی را برای گروههایی نظیر سالمندان و معلولان به همراه داشت.
سید النگی گفت: شهرداری گرگان برنامههای زیادی برای احیا و کاشت نهال در پارک جنگلی النگدره انجام داده و همچنان این برنامهها ادامه دارد.
او افزود: برای جانمایی و اجرای این برنامه با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مکاتباتی انجام شد، اما پاسخی مبنی بر مخالفت برای اجرای این جشنواره در مکان در نظر گرفته شده به دست ما نرسید.
قائم مقام شهرداری گرگان گفت: مکانی که امسال جشنواره برگزار شد مکانی است که دقیقا دو سال گذشته هم در آنجا جشنواره پاییز هزار رنگ برگزار شده بود.
سید النگی در رابطه با هزینههای این جشنواره گفت: برای برگزاری این جشنواره از اسپانسر و خیرین کمک گرفتیم و مبلغی هم خود شهرداری در این زمینه هزینه کرده است، اما در حال حاضر جمع بندی نهایی هزینه تمام شده جشنواره انجام نشده است.
او افزود: در دوسال گذشته شهرداری گرگان هم و غم خود را برای النگدره گذاشت و امسال این زیبایی، محصول این کار بود.
آرش فولادیان روابط عمومی شهرداری گرگان هم در این نشست گفت: این جشنواره با هدف معرفی جاذبههای اقلیمی و جغرافیایی و برند سازی پاییز به نام شهر گرگان برگزار شد همان گونه که شهر کاشان را به نام گلابش میشناسند و هر سال جشنوارههای در این رابطه برگزار میشود.
او در رابطه با مباحث محیط زیستی گفت: هیچ مجموعهای به اندازه شهرداری گرگان برای حفظ محیط زیست النگدره هزینه نکرده است و سالانه میلیاردها تومان صرف نگه داری این پارک جنگلی میشود.
فولادیان افزود: از اتفاقات رخ داده که در شان جایگاه شهر گرگان نبود پوزش میطلبیم.
او گفت: این جشنواره در شرایط آبی کرونایی و با کسب اجازه از فرمانداری اجرا شده بود و در تبلیغات از مردم خواسته شده بود حتما ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.
انتهای پیام/م/ق