سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: جذب سرمایه‌گذار فعال در زمینه فناوری‌های نوین، صنایع فناوری برتر و پیشرفته (های‌تک) از اولویت‌های استان به شمار می‌رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امیررضا نقش، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: استان اصفهان با چالش‌های کم‌آبی و آلودگی هوا روبه‌روست لذا باید بر صنایع و فناوری‌های نامبرده متمرکز شویم و برنامه استانداری نیز بر همین اساس خواهد بود.

وی گفت: توسعه صنعتی در استان اصفهان باید بر مبنای صنایع کم آب بر باشد و ازآنجاکه صنعت "های تک" کم‌آبی بر هستند باید در این خطه گسترش یابند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: آغوش ما بر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فعال در صنایع نو و فناوری‌های جدید باز است و حمایت‌های لازم را در این خصوص خواهیم داشت.

نقش گفت: ازآنجاکه استان اصفهان کریدور علمی کشور محسوب می‌شود و منطقه ویژه علمی و فناوری است برای تامین دانش و منابع انسانی شرکت‌های فعال در این عرصه ظرفیت بالایی دارد.

وی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی در استان گفت: توسعه فناوری‌های نوین و صنایع های‌تک در استان زمینه جذب تحصیلکرده‌ها و افزایش اشتغال را فراهم می‌کند بنابراین توجه روزافزون به آن ضروری است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان به اهمیت تشویق و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره و گفت: توسعه و گستردگی این مجموعه‌ها برای رونق اقتصادی و تولید بیشتر لازم است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باهدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی حدود ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکار‌ها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت و ۲۸ شهرستان، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور به شمار می‌آید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.