به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباس شیردلی رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به تعدیل شرایط به منظور بیمه شدگی جدید در میان فعالان صنایع دستی و شرایط آن گفت: در حال حاضر هیچ شرایطی تعدیل نشده و طبق آمار سازمان میراث فرهنگی از میان ۷۵۰ هزار نفر فعال صنایع دستی در کشور تنها ۳۶ هزار نفر توانستند تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
وی گفت: از این تعداد، به دلیل ایرادات بسیاری که از سوی سازمان تأمین اجتماعی به صورتهای مختلف اعلام شده، بسیاری از بیمهها در حال قطع شدن هستند.
رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان گفت: یکی از بزرگترین ضعفهای دولت آقای روحانی آن بود که مدیریت صندوق حمایت از هنرمندان را که میتواند پشتیبانی برای هنرمندان باشد، به ارشاد واگذار کرد و این بودجه به این سازمان انتقال مییابد.
وی گفت: هرچقدر ما گفتیم که این صندوق را از وزارت ارشاد جدا کنید چرا که این بودجه صرف هنرمندان ارشاد میشود کسی به ما گوش نکرد. همچنین این تصمیم را برای صندوق حمایت از پیشکسوتان گرفتند.
شیردلی در پاسخ به این سوال که آیا موانع موجود در قانون پیمان ارزی مرتفع شده است یا نه، پاسخ داد: همچنان قانون پیمان ارزی پا برجاست و متأسفانه با وجود این قانون تاجر نمیتواند کالاهای خود را به راحتی صادر کند.
وی پیرامون صنایع دستی چینی در اصفهان گفت: در سطح میدان امام (ره) سعی بر آن داشتهایم که از این موضوع جلوگیری کنیم، اما مدیریت جمع آوری کالاهای خارجی را به یگان حفاظت میراث فرهنگی دادهاند که زیر مجموعه اتحادیه صنایع دستی نیستند.
رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان گفت: هنوز دولت آقای رئیسی به صنایع دستی و قابلیتهایی که در این حوزه وجود دارد به عنوان عاملی که خود میتواند جایگزین چاههای نفت باشد پی نبرده است. اگر این اتفاق میافتاد و تصمیماتی اتخاذ میشد که وزیر، معاونان وزیر و مدیرکلهای حرفهای که خود جزئی از صنایع دستی هستند انتخاب میشدند و تصمیمگیری از سوی این افراد انجام میشد مشکلات معیشی این قشر نیز بسیار بهتر میشد.
وی گفت: مسئولان حوزه صنایع دستی باید از چهرههای تخصصی انتخاب شوند تا زمینه پیشرفت این حوزه را فراهم کنند و مانع خروج سرمایههای ارزشمند این حوزه باشند.
منیع:تسنیم
انتهای پیام