به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،عبدالحسین اکبری ، مدیر جهاد کشاورزی بهار با بیان اینکه اینکه این شهرستان دارای ۸۸۵ قطعه شترمرغ است که ۶۵ قطعه آن مولد و ۸۲۰ قطعه دیگر پرواری است، بیان کرد: سالانه ۴۱۰ تن گوشت، دو هزار قطعه جوجه و دو هزار و ۶۰۰ عدد تخم شتر مرغ از پرورش این حیوان در این شهرستان تولید میشود که در این زمینه شهرستان بهار رتبه اول در تولید گوشت شتر مرغ در استان را دارد.
او با اشاره به اینکه شترمرغها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده میشوند، افزود: پرهای شتر مرغ کاربرد تولید پوشاک و زینتی دارد و پوست آنها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه میشود.
اکبری با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآوردههای پرورش شتر مرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیهای از جمله سیاستهای راهبردی جهاد کشاورزی است.
منبع ایسنا
انتهای پیام/غ