به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،ساختمان جدید آموزشکده فنی و حرفهای دختران قم، به همت حاج علی وکیل از خیرین قم با ۲ هزار و ۲۵۰ متر مربع زیر بنا، به منظور جبران بخشی از کمبود فضای آموزشی استان در رشتههای فنی و حرفه ای، امروز افتتاح شد.
حاج علی وکیل، فرزند مرحوم محمدرضا وکیل با اشاره به دغدغه پدرش برای سرمایه گذاری جهت ایجاد اشتغال، گفت: با توجه به خواسته مرحوم محمدرضا وکیل، پس از بررسیهای انجام شده ساخت آموزشکده فنی و حرفهای دختران قم در دستور کار قرار گرفت.
رضا حری فراهانی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان قم، با اشاره به تحصیل ۲ هزار مهارت آموز در این واحد آموزشی، گفت: کلاس درس رشتههای دوخت، گرافیک و کامپیوتر در آموزشکده فنی و حرفهای دختران قم برگزار میشود.
ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در مراسم افتتاح ساختمان جدید آموزشی آموزشکده فنی و حرفهای دختران قم، ضمن گرامی داشت شانزدهم آذر، روز دانشجو، گفت: آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای به عزم ملی نیاز دارد که تا کنون چنین عزمی در کشور ایجاد نشده است.
صاحلی عمران با اشاره به اینکه در حال حاضر استقبال از رشتههای مهارتی در سطح آموزش عالی بسیار پایین است، افزود: در برنامه توسعه آموزش عالی قرار بر این بود که ۳۰ درصد دانشجویان در رشتههای فنی و حرفهای تحصل کنند که تحقق این مهم، همت خیرین و فرهنگ سازی در جامعه را میطلبد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور آموزشهای مهارتی را مبنای توسعه عنوان کرد و گفت: قرار بود ۵۰ درصد دانش آموزان در هنرستانها و آموزشگاههای کار و دانش تحصیل کنند که الان این عدد زیر ۳۰ درصد است.
ساختمان آموزشکده فنی و حرفهای قم که در منطقه پردیسان، خیابان اندیشه واقع شده است، دارای ۱۲ کلاس، ۷ کارگاه و ۶ اتاق اداری و جانبی است.
انتهای پیام/ح