مجری طرح توزیع برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: ۷۱ پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه برق روستایی این استان با اعتباری بالغ بر ۱۴۸ میلیارد تومان در مرحله اجرا و در دست اقدام قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، سجاد حیدری  مجری طرح توزیع برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: ۷۱ پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه برق روستایی این استان با اعتباری بالغ بر ۱۴۸ میلیارد تومان در مرحله اجرا و در دست اقدام قرار دارد.

وی گفت: نصب ۲۱۵ دستگاه ترانسفورماتور و احداث ۳۷۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط در قالب این پروژه‌ها دیده شده است.

وی گفت: همچنین طی تفاهم نامه بنیاد مستضعفان و شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان کار اصلاح شبکه برق ۱۵۹ روستا با اعتبار حدود ۲۱ میلیارد تومان و با نصب ۲۰۴ دستگاه ترانس و احداث ۲۷ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط در حال اجرا است.

مجری طرح توزیع برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان به پروژه‌های برقرسانی روستایی این استان اشاره کرد و گفت: پروژه برقرسانی به ۹ روستای این استان با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و با نصب ۱۱ ترانس و احداث ۳۴ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ۲۳ پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه برق روستایی با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان از ابتدای سالجاری تاکنون دراین استان انجام شده است گفت: نصب هفت دستگاه ترانسفورماتور، احداث ۱۷ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و احداث ۱۶ کیلومتر شبکه فشار متوسط از جمله اقدامات انجام شده برای این تعداد پروژه است.

مجری طرح توزیع برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در ادامه به طرح‌های پیشنهادی این دفتر در حوزه اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های برق روستایی نیز اشاره کرد و گفت: ۲۴ پروژه با احداث ۴۲ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و بااعتباری حدود ۱۵ میلیارد تومان در بخش پیشنهادی این دفتر جهت اجرا پیش بینی شده است.

حیدری تعداد روستا‌های برقدار سیستان و بلوچستان را پنج هزار و ۴۷۰ روستا دانست  و گفت: تعداد خانوار بهره‌مند روستایی از نعمت برق مطمئن در این استان ۲۵۰ هزار خانوار است.

مجری طرح توزیع برق روستایی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت:۹۹.۸۱ درصد روستا‌های دارای مجوز این استان از نعمت برق پایدار برخوردار هستند.

وی گفت: روستا‌های باقی مانده به دلیل عدم صدور مجوزات قانونی از مراجع ذیصلاح متولی اراضی، امکان برقرسانی به آن‌ها وجود ندارد که درصورت اخذ مجوز به سرعت برقرسانی خواهند شد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار