به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، از زاهدان ، علی شریعتمداری رییس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: دامداران این شهرستان به منظور افزایش ارزش غذایی و افزایش طول مدت نگهداری پس از برداشت ذرت علوفهای و خرد کردن اقدام به ذخیره سازی آن در سیلو میکنند.
وی گفت: ذرت سیلو شده یکی از موارد خوراکی دامی است که به سبب خوش خوراکی ارزش غذایی نسبتا مناسب و ارزان بودن برای انواع دام بویژه در فصل زمستان استفاده میشود.
رییس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: امسال کشاورزان این شهرستان حدود ۲ هزار هکتار از اراضی خود را به کشت ذرت علوفهای اختصاص دادهاند که بطور متوسط از هر هکتار افزونبر ٣۵ تن محصول برداشت میشود.
وی گفت: در گذشته سیلو علوفه به روش سنتی در ایرانشهر انجام میشد .
وی گفت: سه سالی است که با تلاش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و بخش خصوصی سیلاژ علوفه به روش سیلو تونلی در شهرستان ایرانشهر صورت میگیرد.
شریعتمداری گفت : علوفه سیلویی تونلی کاملا بهداشتی بوده و علوفه، طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت، همچنین این نوع علوفه با وجود روش سنتی که حدود ٢ ماه به طول میانجامید بعد از سه هفته تا یک ماه آماده مصرف میشود.
انتهای پیام / ع