به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از nypost؛ ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا معتقد است که بزرگترین تهدید برای بشریت کاهش نرخ زاد و ولد است و هشدار داد که اگر مردم شروع به بچه دار شدن نکنند، تمدن از بین خواهد رفت.
ماسک که پدر شش فرزند است، شامگاه دوشنبه در شورای سالانه وال استریت ژورنال گفت: "من فکر میکنم یکی از بزرگترین خطرات برای تمدن، زاد و ولد پایین است و باید گفت که نرخ زاد و ولد در حال کاهش است. با این حال، بسیاری از مردم، از جمله افراد باهوش، فکر میکنند که جمعیت در حال افزایش است، اما کاملاً برعکس است. لطفاً به اعداد و ارقام نگاه کنید، اگر مردم فرزندان بیشتری نداشته باشند، تمدن فرو میپاشد. " اظهارات این میلیاردر در پاسخ به این سوال مطرح شد که چگونه ربات تسلا که هنوز منتشر نشده میتواند مشکلات کارگری را حل کند.
در مراسم رونمایی در ماه آگوست، ماسک گفت که این ربات ۵ فوتی، ۸ اینچی و ۱۲۵ پوندی در سال آینده آماده میشود و با کاهش هزینههای نیروی کار، تأثیر عمیقی بر اقتصاد خواهد داشت. روز دوشنبه، او اضافه کرد که تسلا بات میتواند جایگزین تعمیم یافتهای برای نیروی کار انسانی در طول زمان باشد که در صورت کاهش عرضه نیروی کار، برای کسبوکارها حیاتیتر خواهد شد.
براساس دادههای بانک جهانی، نرخ زاد و ولد جهانی از سال ۱۹۶۰ تاکنون به طور پیوسته در حال کاهش بوده است. این اولین بار نیست که ماسک درباره کاهش نرخ زاد و ولد جمعیت جهان هشدار میدهد. در سال ۲۰۱۷، او به نیو ساینتیست پاسخ داد که آیا بمب جمعیتی به زودی منفجر میشود یا خیر. ماسک در آن زمان گفت: "جمعیت جهان به سمت فروپاشی شتاب میگیرد، اما به نظر میرسد تعداد کمی از مردم و سیاستمداران متوجه آن شدهاند یا به این موضوع اهمیت میدهند. "
در ژوئیه سال جاری، تحلیلگران مورگان استنلی کاهش نرخ زاد و ولد را به نگرانیهای مربوط به تغییرات آب و هوایی نسبت دادند. آنها در آن زمان گفتند: "جنبش برای بچه دار نشدن به دلیل ترس از تغییرات آب و هوایی در حال رشد است و نرخ باروری را سریعتر از هر روند قبلی به صورت کاهشی تحت تاثیر قرار میدهد."
علیرغم تحقیقاتی که داشتن فرزندان کمتر تأثیر خانواده را بر تغییرات آب و هوایی کاهش میدهد، دانشمندان گفتهاند که کنترل جمعیت روشی عملی برای واکنش به تغییرات آب و هوایی نیست، زیرا به هر حال خیلی دیر خواهد بود.
کیمبرلی نیکلاس، محقق علوم پایداری در سوئد، در مصاحبهای گفت: "درست است که افراد بیشتر منابع بیشتری مصرف میکنند و باعث انتشار گازهای گلخانهای بیشتری میشوند. اما با توجه به اینکه در این دهه باید انتشار گازهای گلخانهای را به نصف کاهش دهیم، این چارچوب زمانی مناسب برای تثبیت واقعی آب و هوا نیست. "
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
منم پول تورو داشتم ۶تا که سهله
۶۰۰ تا میاوردم
خبر خوب برای کارگران تسلا بات قراره جای کارگر انسان رو بگیره البته خارج چون ایران رابطه خوبی نداره با دنیا و دولت فقیر ما پول تسلابات ها رو نمیده !!!!!!!!!
چی میدونم پوشک والا شیر خشک شیرم نمی تونیم بدیم چون غذا گرونه
ما هم تو خونه چل متری که دوتا مرغ باهم کنار نمیان بیاییم بچه بیاریم
افزایش جمعیت جز نابودی زمین چیزی ندارد.
انگار تمدن بشر چه چیز خاصی بوده که بخواد میلیاردها نفر دیگه هم تجربش کنن
این ماسک و بقیه میلیاردرها جمعیت زیاد فقط به چشم پول میبینن که بیان ازشون خرید کنن و اشغال تولید کنن و جامعه مصرفی میخوان
بعد منم پول ایلان و داشتم ۲میلیون بچه داشتم
یا سخنگوی کانالهای سعودی هستی
مطالبی که نوشته ای
هزاران بار .اینجا بیشتر است
کارتن خوابی .تراز ریخته از اینجا به همه دینا رفته
خشکسالی .بزرگترین سد در دینا که در امریکاست خشک شده
برو تحقیق کن .چرت و پرت ننویس
البته فقط یه کارایی کرده
تقریبا مثبت