به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرنی یکی از غذاهای افغانستان است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ میشود.
فرنی به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند، مانند نوزادان پخته می شود، ولی میتوان آن را به صورت مجلسی تر برای سفره های افطاری، سحری و مناسبتهای خاص آماده کرد.
در تهیه فرنی به سلیقه خود می توانیم از انواع مغزیجات نیز استفاده کنیم که باعث می شود در پایان فرنی مجلسی تر و مقوی تری داشته باشیم.
مواد لازم:
شیر تازه ۶ پیمانه
بوره (شکر) نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۴ و نیمقاشق غذاخوری
هل ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته، بادام و پودر پسته و گلهای محمدی به قدر ضرورت
طرز تهیه:
شیر را روی حرارت گاز به درجه حرارت متوسط قرار دهید. بعد از چند دقیقه بوره (شکر) را با شیر اضافه کنید و اجازه دهید شکر داخل شیر خوب حل شود.
در ظرفی جداگانه یک پیمانه شیر را با ۴ و نیمقاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کنید.
شیری که روی اجاق قرار داشت جوش آمده و هل را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
شیر و نشاسته ذرت را آهسته آهسته به شیر جوش آمده اضافه کرده و با حرارت ضعیف مواد را مخلوط کنید.
پس از چند دقیقه، مواد را داخل کاسه فرنی بریزید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
در آخر فرنی را خلال پسته، بادام و پودر پسته و گلهای محمدی تزئین کرده و نوش جان کنید.
انتهای پیام/ب