به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، آیتالله سیدیوسف طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان گفت: در مدرسه علمیه شهید طباطبایی نژاد، طلاب فقط به امرحفظ قرآن نمیپردازند، بلکه قرآن را با ادبیات عرب تطبیق میکنند و این وجه تمایز مدرسه در کشور است.
شامگاه جمعه در همایش تجلیل از حافظان قرآن مدرسه علمیه تخصصی شهید طباطبایی نژاد اصفهان که در سالن حرم زینب بنت موسی بن جعفر (س) برگزار شد، گفت: تربیت قرآنی طلاب یکی از امور بسیار مهمی است که بحمدالله در اصفهان و به همت مسئولان رقم خورد.
وی گفت: تا جایی که ما اطلاع داریم، برای مدرسه علمیه شهید طباطبایی نژاد با این روش اجرا، مثل و مانندی در کشور نیست، چرا که طلاب در این مدرسه فقط به حفظ قرآن نمیپردازند، بلکه قرآن را با ادبیات عرب تطبیق میکنند.
مدیر حوزه علمیه استان اصفهان با اشاره به اینکه چندی قبل در دیدار با معاون آموزش حوزههای علمیه کشور روش تطبیقی حفظ قرآن کریم با ادبیات عرب توضیح داده شد که مورد استقبال قرار گرفت، گفتد: ما در مدرسه علمیه تخصصی شهید طباطبایی نژاد از ابتدا تاکید داشتیم که طلاب در حین حفظ آیات قرآن، باید جایگاه واژگان را از منظر ادبیات عرب بدانند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: هدف ما از اجرای این روش آن است که طلاب چنان به ادبیات عرب مسلط شوند که حتی اگر علامات آیات قرآن کریم برداشته شود، بازهم بتوانند آیات قرآن کریم را صحیح قرائت کنند.
وی گفت: معتقدم که هر طلبه، زمانی که به پایه ششم میرسد، حافظ قرآن کریم هم باشد که امید دارم روزی این امر در همه حوزههای علمیه کشور محقق شود.
امامجمعه اصفهان با اشاره به اینکه اتمام حفظ قرآن ۴۰ نفر از طلاب مدرسه علمیه شهید طباطبایی نژاد جای تقدیر از مسئولان و اساتید دارد، گفت: یکی از نکات بسیار مهم در امر حفظ قرآن کریم، حفاظت از محفوظات است، به این معنا که چنانچه یک حافظ قرآن، تمرین، ممارست و تکرار نداشته باشد، محفوظات به دست فراموشی سپرده میشود و، چون عدم حفظ است.
وی گفت: فلسفه حفظ قرآن کریم، مأنوس بودن دائمی با قرآن کریم است، بنابراین اگر این اُنس نباشد، محفوظات فراموش میشود، توصیه میکنم حافظان قرآن حتماً روزی یک جز از قرآن کریم را از حفظ بخوانند.
نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان گفت: در روایت آمده که روز قیامت عدهای وارد میشوند که کاخهای زیبایی را میبینند و آرزوی داشتن آن را میکنند، ندا میآید اتفاقاً این کاخ متعلق به شما و مزد حفظ فلان سوره بود، ولی، چون آن سوره را فراموش کردید، کاخ از شما گرفته میشود.
آیتالله طباطبایی نژادگفت: قرآن کتابی است که حتی نگاه به آن هم ثواب دارد و عمل به آن که جایگاهی خاص دارد؛ امام علی (ع) در نهجالبلاغه میفرماید «در روز قیامت حسرت و پشیمانی کسانی که قرآن را یاد گرفتهاند و عملنکرده اند از کسانی که جاهل بودهاند، بیشتر است»
مدیر حوزه علمیه اصفهان در پایان گفت: زندگی همه مؤمنین باید منطبق بر روش و منش قرآنی، با قرآن و برای عمل به قرآن باشد و جز این امر، زیبنده مؤمن نیست.
انتهای پیام/ی