سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: توسعه و گسترش تعاونی‌های توسعه عمران شهرستان‌ها گامی موثر در راستای افزایش مشارکت مردمی در توسعه شهری و روستایی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مصطفی هاشمی در نشست با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و فرمانداران شهرستا‌های این استان، رفع نواقص موجود در مسیر تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌های فارس را نوید داد.

او افزود: توسعه و گسترش تعاونی‌های توسعه عمران شهرستان‌ها گامی موثر در راستای افزایش مشارکت مردمی در توسعه شهری و روستایی است.

هاشمی با بیان اینکه تاکنون تعاونی توسعه و عمران در ۱۶ شهرستان فارس تشکیل شده، تاکید کرد: تشکیل تعاونی توسعه و عمران در سایر شهرستان‌های استان نیز در دستور کار قرار دارد.

او تاسیس تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی را اقدامی نهضت گونه و ضروری در جهت پیشرفت و آبادانی شهرستان‌ها دانست و اظهار داشت: با ایجاد این تعاونی‌ها ضمن سالم سازی محیط‌های اداری از حیث رانت بازی و دیگر خطا‌ها و تخلفات، مردم نیز نسبت به آینده امیدوار می‌شوند.

سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس ادامه داد: اشتغال‌زایی، افزایش سرمایه و درآمد مردم، تسریع در رشد و توسعه تمامی شهر‌ها، هدایت منابع مردمی به طرح‌های اشتغال زا، بستر سازی برای ورود تمامی افرادی که به نوعی با مجموعه شهرستان وابستگی دارند به فعالیت‌های اقتصادی و کمک به خودکفایی و تقویت بنیه اقتصادی شهر‌ها ازجمله مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در ادامه این نشست، تشکیل و راه اندازی شرکت عمران و توسعه در شهرستان‌ها را یکی از بهترین راهکار‌های اشتغال و تولید دانست و به نواقص موجود در اساسنامه این شرکت‌ها اشاره کرد.

ساسان مبینی دهکردی با اشاره به شرکت‌های تعاونی عمران و توسعه موفق در کشور اظهار داشت: شرکت‌های عمران و توسعه شهرستان‌های استان فارس نیز میتوانند مانند شرکت‌های موفق، به سمت ایفای نقش در عمران و آبادانی شهرستان‌های استان فارس گام بردارند.

حسب ماده یک قانون تاسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی مصوب مورخ ۲۸ آذرماه ۱۳۸۹ مجلس شورای اسلامی، به منظور تسریع در رشد و توسعه شهرستانها، هدایت منابع مردمی به بخش‌های تولیدی، بسترسازی برای ورود بخش‌های تعاونی و خصوصی به فعالیت‌های اقتصادی و انجام طرح‌هایی که به دلیل رانتی شدن (مورد سوء استفاده افراد خاص قرار گرفتن با هدف کسب سود صرفا فردی) آن امکان واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد، شرکت‌هایی با عنوان (شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی) تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار