به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، زمانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با توجه به اینکه نان جزو اصلی سفره مردم زنجان است، بنابراین در این خصوص باید تلاش همه متولیان نان و نانواییها برای عرضه نان با کیفیت، بهداشتی، سالم و افزایش رضایتمندی مردم باشد.
او بااشاره به اینکه تاکنون ۱۲۰ واحد از هزار و ۶۰۰ واحد نانوایی زنجان دوگانه سوز شده است، افزود: با این اقدام اطمینان نسبی حاصل شده که در مواقع بحران مشکلی از لحاظ تأمین نان مورد نیاز هم استانیها نخواهیم داشت.
انتهای پیام/م