به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای مسکن استان آذربایجان شرقی گفت: صندوق توسعه مسکن ظرفیت جدیدی است که در قانون جهش تولید مسکن پیشبینی شده و میتواند بخشی از نیاز مالی پروژههای مسکن برای آمادهسازی و ایجاد زیرساختها را تامین کند.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید کشور با بیان اینکه مسئولیت پیشبرد نهضت ملی مسکن در استانها برعهده استانداران است، افزود: تکلیف همه دستگاهها در قانون جهش تولید مسکن مشخص شده و پیشبرد این طرح نیازمند هماهنگی و همافزایی بین همه دستگاههاست.
وی با اشاره به اینکه تامین زمین، مهمترین چالش طرحهای مسکن در کشور است، گفت: این موضوع در کلانشهرها که دسترسی به اراضی دولتی دشوار است اهمیت بیشتری دارد و بر این اساس عرضه مسکن در شهرهای بزرگ، عمدتاً در قالب نوسازی بافتهای فرسوده و ساخت مسکن در شهرهای جدید انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: برای شهر تبریز هم شهرهای جدید سهند و شهریار، بخش قابل توجهی از عرضه مسکن را بر عهده خواهند گرفت که خوشبختانه استقبال خوبی هم از سوی متقاضیان صورت گرفته است.
عابدین خرّم استاندار آذربایجان شرقی هم تاکید کرد: تعلل در اجرای طرحهای مسکن به هیچ وجه قابل قبول نیست.
عابدین خرّم گفت: با توجه به حمایت دولت از اجرای طرح جهش تولید مسکن ضروری است تمامی دستگاههای دولتی و غیردولتی در استان برای اجرای هرچه سریعتر این طرح همکاری کنند.
وی افزود: همه مسئولان برای اجرای این طرح باید اراده جدی داشته و تلاش کنند تا موانع و مشکلات موجود در کمترین زمان ممکن برداشته شود.
خرّم اظهارداشت: پیمانکاران به عنوان سرمایهگذاران طرحها نباید در پیچوخم ادارات معطل شوند و ضروری است تمامی مشکلات پیمانکاران از طریق اختیارات قانونی دستگاهها رفع شود.
رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اینکه ۴۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان مربوط به شهر جدید شهریار است، افزود: امیدواریم این طرح بهانهای برای شروع ساختوساز در این شهر جدید باشد.
رحمتی با بیان اینکه شهر جدید شهریار موقعیت مناسبی نسبت به تبریز دارد، افزود: اگر طرحهای مسکن در این شهر آغاز شود، مشکلات مسکن شهر تبریز حل میشود.
سلطانی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی هم از ثبتنام بیش از ۱۲۹ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان خبر داد و گفت: از این تعداد، ۵۶ هزار نفر مربوط به شهر جدید شهریار، ۳۱ هزار نفر مربوط به شهر جدید سهند، ۱۶ هزار نفر در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر و ۲۵ هزار نفر در سایر شهرها هستند.
انتهای پیام/ک