به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، در ابتدای مراسم افتتاح ، هیاتهای صلح مساجد بهادر اسدی معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان در خصوص اساسنامه وشیوه نامه ستادصبر وچگونگی تشکیل صلح یاران و هیاتهای صلح مطالبی را بیان داشت و اظهارکرد:جرائمی که قابلیت صلح و سازش دارند میتواند بصورت کدخدامنشی و ریش سفیدی و با استفاده از ظرفیت ماموستایان وافراد متنفذ محلات و بزرگان در مساجد منجر به ایجاد صلح و سازش و آشتی شده، موجب توسعه و ترویج فرهنگ آشتی و بخشش گردد و از افزایش ورود پروندهها به دادگستری جلوگیری کند.
در ادامه معاون دادستان مرکز استان در خصوص نحوه ارجاع پروندهها به صلح یاران و هیاتهای صلح خاطرنشان ساخت: باتوجه به بافت اجتماعی و مذهبی مردم کردستان میتوان از وجود افراد و اشخاص بومی و مذهبی در ایجاد بخشش و رضایت و آشتی بهره برد.
رقیه فتاحی افزود: از جمله در خصوص احوال شخصیه اهل تسنن مانند بحث ارث و وصیت و بحث طلاق ثلاثه که در بین مردم کردستان متداول میباشد و خود این مسئله موجب افزایش قابل توجهی از پروندههای دادگستریها در سطح استان نیز گردیده است.
در پایان این مراسم نیز هیاتهای صلح در مساجد نی که متشکل از امامان جماعت و هیئت امناهای آن میباشد، نظرات و دیدگاههای خود را در خصوص تشکیل هیاتهای صلح بیان نموده و از راه و روش منجر به آشتی و صلح و سازش استقبال نمودند.
انتهای پیام/م