طرز تهیه کیک ژله و انار + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کیک ژله و انار را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه کیک ژله و انار دعوت کرد.

برای تهیه این کیک خوش طعم احتیاج داریم به:

تخم مرغ ۴عدد، شکر ۳/۴پیمانه (۱۵۰گرم)، روغن مایع یک دوم پیمانه (۱۰۰گرم)، آب انار ۲/۳پیمانه (۱۶۰میلی لیتر)، ژله انار یک بسته (۱۰۰گرم)، رب انار ۲قاشق غذاخوری (۲۵گرم)، خلال پوست پرتقال شیرین شده دو قاشق سوپخوری (۶۰گرم)، آرد ۲ویک سوم پیمانه (حدودا ۳۰۰گرم)، بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری(۸گرم)، وانیل یک چهارم قاشق چای خوری(۲گرم)، انار دون شده یک دوم پیمانه(۱۲۰گرم)

مواد سس:
آب انار یک پیمانه(۲۵۰میلی لیتر)، شکر سه قاشق غذاخوری (۴۵گرم)، نشاسته ی ذرت ۱قاشق سوپ خوری (۷گرم)، رب انار یک قاشق غذاخوری(۱۲گرم)، وانیل یک چهارم قاشق چای خوری(۲گرم)

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کیک ژله و انار را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.