به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، «رتبه بندی فرهنگیان» موضوعی که سال ۹۰ شروع شد و سال ۱۴۰۰ یعنی امسال به دو گام نهایی خود برای اجرا رسید.
آغاز ماجرای طرح رتبهبندی معلمان به سال ۱۳۹۰ بازمیگردد. سالی که در آن شورای عالی انقلاب فرهنگی سند تحول بنیادین آموزش وپرورش را تصویب کرد. در فصل هفتم هدفهای عملیاتی و راهکارهای این سند و ذیل هدف دهم یعنی ارتقای منزلت اجتماعی و جایگاه حرفهای منابع انسانی با تاکید بر نقش الگویی و جایگاه معلم تاکید شده بود، این طرح در سال ۹۲ در دولت دهم به مجلس ارائه شد.
حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در تاریخ دوم تیر ۱۳۹۲ از تصویب نظام رتبهبندی حرفهای معلمان در هیات وزیران خبر داد و از آن تاریخ به بعد کار تدوین این رتبهبندی آغاز شد.
این طرح بعد یک سال یعنی سال ۹۳ بر اساس ۴ رتبه شامل مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تعریف شد تا معلم با هر سابقهای که دارد متناظر با همردیف خودش در دانشگاه، حداقل ۸۰ درصد حقوق را دریافت کند، اما در روزهای پایانی سال ۱۳۹۳ بود که کلیات نظام رتبهبندی معلمان مجدداً و با تغییراتی اساسی در هیات وزیران در قالب قانون مدیریت خدمات کشوری تصویب شد.
شهریور سال ۹۴، ضوابط رتبهبندی حرفهای مشمولان طرح طبقهبندی مشاغل معلمان در شورای توسعه مدیریت در راستای اجرای طرح رتبهبندی به تصویب رسید سرانجام در سال ۹۴ اولین مرحله طرح رتبهبندی در حالی اجرا شد، البته که آنچه اجرا شد فقط ۱۰ درصد رتبه بندی بود.
طبق وعده مسئولان وقت آموزش و پرورش قرار بود مرحله دوم طرح رتبهبندی معلمان در سال ۹۵ و همچنین اجرای نظام رتبهبندی واقعی معلمان از ابتدای سال ۹۶ اجرایی شود، اما این اتفاق رخ نداد و مجلس یازدهم از ابتدای شروع به کار خود و مشخصا کمیسیون آموزش رتبه بندی را محور کار خود قرار داد و شروع به اصلاح و چکش کاری لایحه کرد. دولت هم اعلام کرد که برای اجرای آن ۲۵ هزار میلیارد بودجه در نظر گرفته است.
رتبه بندی فرهنگیان روز گذشته با نهایی شدن ۸ ماده نهایی و تصویب شد، البته که حدود یک ماه قبل ۳ ماده از این لایحه در مجلس به تصویب رسید، اما به دلیل برخی اختلاف نظرهای دولت و مجلس در مورد بار مالی رتبه بندی معلمان، لایحه به کمیسیون آموزش بازگشت.
ماده یک این لایحه بیشتر به هدف این رتبه بندی که ارتقای شان و منزلت فرهنگیان است پرداخته و مصادیق افرادی که به آنها معلم اطلاق میشود معین شده به صورتی که بر این اساس معلم به افرادی اطلاق میشود که رسالت خطیر صرفاً تربیت دانش آموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی برعهده دارند. مانند آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنائی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی، البته که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس تاکید کرده است که یکی از ویژگیهایی که باعث میشود به فردی معلم اطلاق شود این است که فرد باید حتی اگر مدیر باشد ۲۴ ساعت در هفته تدریس داشته باشد.
یکی مسائلی که در رتبه بندی معلمان مورد سوال بود نحوه رتبه بندی است که در این لایحه گفته شده رتبه سطحی از تجربیات، شایستگیها و مهارتها عملکردهای فردی و شغلی معلمان است که بر مبنای نتایج ناشی از فرآیند ارزشیابی تعیین میشود؛ که این رتبهها شامل رتبه آموزشیار معلم با ۱۰ درصد افزایش حقوق، مربی معلم با ۲۵ درصد افزایش حقوق، استادیار معلم با ۳۷ درصد افزایش حقوق، دانشجویار معلم با ۴۷ درصد افزایش حقوق و استاد معلم با ۵۲ درصد افزایش حقوق است.
بر اساس این لایحه و بند چهارم آن، فرآیند رتبه بندی برای کلیه معلمان بر مبنای امتیازات ناشی از دورههای ضمن خدمت، سنوات تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر و شهید رجایی، شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای، عملکرد رقابتی، دانش تخصصی- تربیتی، پژوهشی، خلاقیت و نوآوری، سنوات تجربه معلمی، سوابق مدیریتی در آموزش و پرورش، آخرین مدرک تحصیلی و کسب امتیازات لازم در نظام رتبه بندی حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام میشود.
افرادی مثل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توانبخشی مدارس استثنائی، مدیر و معاون در واحدهای آموزشی و تربیتی، در پستهای اداری وزارت آموزش و پرورش اشتغال دارند، کماکان معلم محسوب میشوند.
معلمی که بخواهد ارتقای رتبه و در نتیجه ارتقای حقوق بگیرد باید حداقل پنج سال خدمت در هر یک از رتبهها را داشته باشد، ولی این لایحه معلمان شاغل در دوره ابتدایی، مدارس استثنایی و مناطق محروم، مرزی و عشایری، استثنائی را در نظر گرفته که به ازای هر سال خدمت ۳ ماه از سقف رتبه آنها کاهش مییابد به عبارتی این معلمان با ۴ سال خدمت ارتقا پیدا میکنند.
نخبگان هم در این رتبه بندی شامل مزایایی شده اند، به این صورت که دوره خدمت در هر رتبه برای نخبگان صرفاً یکبار حداقل سه سال است.
حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبههای دانشیار معلم ۱۵ و استاد معلم ۲۱ سال است.
میزان افزایش حقوق معلمان با رتبه آموزشیار معلم ده درصد، مربی معلم پانزده درصد، علاوه بر افزایش رتبه قبلی، استادیار معلم دوازده درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی، دانشیار معلم ده درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی و استاد معلم پنج درصد علاوه بر افزایش رتبههای قبلی، به مجموع حقوق، مزایا و فوق العادههای مستمر و ارقام مندرج در احکام کارگزینی معلمان، افزوده میشود.
کف حقوق معلمان معادل هشتاد درصد مجموع حقوق و فوق العادههای هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران، است و اگر از این میزان کمتر باید مابهالتفاوت تا سقف مذکور تحت عنوان «تفاوت تطبیق» در احکام کارگزینی آنان درج خواهد شد و همه ساله متناسب با تغییرات حقوق و فوق العادههای هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران افزایش حقوق اعمال میشود.
در این رابطه منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس به خبرنگار ما گفته که با تصویب لایحه رتبه بندی معلمان، حداقل حقوق معلمان ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان و حدکثر آن حدود ۱۶ میلیون تومان تعیین شد. منابع رتبه بندی معلمان در دولت قبلی ۵ هزار میلیارد تومان دیده شده بود و ما در مجلس لایحه را تغییر دادیم و سقف آن را به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و همانی شد که معلمان میخواستند و در نتیجه قانون مترقی در حمایت از آموزش کشور و با افزایش حقوق ۴ تا ۸ میلیونی معلمان تصویب شد.
همه امتیازات و درصدهای موضوع فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری علاوه بر امتیازات رتبه بندی شامل حال معلمان میشود.
این افزایش پرداختی بر اساس رتبه بندی از ابتدای ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال میشود بدون توجه به اینکه چه زمانی برای اجرا ابلاغ شود، به این معنی که حتی اگر رتبه بندی تا پایان سال اجرایی نشود هم، این افزایش حقوق برای معلمان ذخیره و سپس به آنها پرداخت میشود.
این لایحه در مجلس شورای اسلامی روز گذشته یعنی ۲۴ آذر ماه مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت و به شورای نگهبان ارسال شد. قانون اساسی در اصل ۹۴ لازم دانسته است که تمام مصوبات مجلس شورای اسلامی جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شود. این اصل میگوید: «کلیه مصوبات مجلس شورای اسلامی باید به شورای نگهبان فرستاده شود.
شورای نگهبان موظف است آن را حداکثر ظرف ده روز از تاریخ وصول از نظر انطباق بر موازین اسلام و قانون اساسی مورد بررسی قرار دهد و چنانچه آن را مغایر ببیند برای تجدیدنظر به مجلس بازگرداند. در غیر این صورت، مصوبه قابل اجرا است.» شورای نگهبان در اظهارنظر، از محدودیت زمانی برخوردار است و باید حداکثر ظرف مدت ده روز از تاریخ وصول، آن را بررسی نماید و اگر مغایرتی با قانون اساسی یا احکام شرعی در آن مشاهده کرد، جهت تجدید نظر به مجلس گزارش کند.
قانون اساسی، سکوت و عدم اظهار نظر شورای نگهبان در طول ده روز را به منزله تأیید آن تلقی کرده است. ممکن است به دلیل تراکم کار یا حجم بالای مصوبات مجلس، شورای نگهبان قادر نباشد ظرف ده روز مصوبه را بررسی کند و مهلت بیشتری لازم داشته باشد؛ در این صورت، میتواند حداکثر ده روز دیگر مهلت بخواهد که اصطلاحاً به آن «استمهال» گفته میشود.
بدین ترتیب، هرگاه شورای نگهبان پس از ده روز یا در صورت استمهال پس از بیست روز راجع به مصوبهای اظهار نظر نکرده باشد، این مصوبه قابل اجرا تلقّی خواهد شد. مصوبات مجلس شورای اسلامی اگر مورد تأیید شورای نگهبان قرار گیرند، برای اجرا به دولت ابلاغ میشوند، بعد از آن وزارت آموزش و پرورش مکلف است با دو نفر از اعضای کمیسیون آموزش و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور ظرف یک ماه پس از ابلاغ این قانون آیین نامه رتبه بندی و ارتقاء معلمان را بر اساس مفاد این قانون تعیین و به تصویب هیأت وزیران برساند. البته تا پیش از تدوین این آئین نامه و تصویب هیات وزیران، رتبه بندی قابلیت اجرا ندارد.
حالا بعد از گذشت یک دهه از مطرح شدن این طرح، از همیشه به اجرایی شدن رتبه بندی معلمان نزدیکتریم، طرحی که اگر درست اجرا شود، فرهنگیان کشورمان سر و سامان خواهند گرفت.
زهرا قاسمی
انتهای پیام/
در خصوص رتبه بندی معلمان ضمن تشکر از هنه دست اندکاران ارجمند
کوتاه سخن اینکه از آنجایی که قانون رتبه بندی معلمان به شکل الگو برداری از رتبه بندی اساتید محارم دانشگاه رقم نخورد و همانگونه که مستحضر هستید مبنای افزایش هم 80 درصد آن بزرگولران نشد و به درصدهای پایین تری پایان یافت و خدایی این هم حق بود که فاصله خاصی بین اساتید دانشگاه وزارت علوم و دبیران خصوصا برخی دبیران یا معلمان وزارت آموزش و پرورش که بدلالیل غیر قابل عرض صلاحیت شغل معلمی را هم نداشتند می بایستی باشد و تا این حد که نهایی شد بسیار مطلوب می باشد بنده حودم آموزش و پرورشی هستم و معتقد شدید به این قضیه
اما
مسئله ای که وجود دارد و صدها نظر و عقیده داده شده ازطرف معلمان و ... در خصوص نحوه رنبه بندی باید عزض کنم چون که اون درصد افزایشی حقوق به سطح 80 درصد اساتید دانشگاهیان نرسید
پس
درخواست مقاله
درخواست کتاب
درخوااست تولید محتوا
درخواست اقدام پژوهی
و
کذاشتن امتیاز بذای اینگونه موارد که راستی سنجی طولانی لازم دارد و ممکن است از طریق خرید غیر قانونی برای افراد ثبت و سند پیدا کند بیهوده و کاری سبک و لی عدالت تلقی می شود
به عقیده این حقیر
ملاک و چگونگی رتبه بندی در چنین شرایطی که ازذصحت و سلامت و عدالت کافی برخوردار باشد و خدایی هم عین ارتباط موضوعی به رتبه بندی داشته باشد صرفا معیارهای زیر می باشد و والسلام
اول _ سنوات خدمت تجربی
که پیامبر ص فرمودند التجربه فوق العلم
دوم _ مدرک تحصیلی مرتبط
سوم _ طراز علمی دانشگاه
چهارم رتبه های علمی و معدل دوره های تحصیلی
که معیارهای دقیق و تحت نظر اساتید تخصصی در چند سال برای شناسایی صلاحیت علمی فرد می باشند
والا تشویقی و ضمن خدمت و ... که برای المپیاد ورزشی و موارد دیگر خدایی در برخی موارد بی حساب و کتاب زیاد داده شده است.
خواهشا دبیران جدیدالاستخدام اینقدر دست و پا نزنند و با دادن پیام و فشار بخواهند سنوات این تجارب لرزنده را کم رنگ کنند باید که این عزیزان صبور باشند تا خود این جوانان نیز با گدر زمان و کسب تجربه بتوانند رتبه های بالاتر را کسب کنند
این بهترین و سالم ترین و دسترس ترین و سرعتی ترین راه برای وزارت آموزش و پرورش جهت تعیین رتبه بندی معلملن می باشد
مسئله ای که وجود دارد این است که
واقعا جای بدبختیه که مردم به جون هم افتادن و نشستن حساب و کتاب بقیه رو میکنن . بجای بی احترامی به همنوعان خود اگر هر کسی توی کار خودش تبحر داشته باشه وضع مملکت الان این نبود. اگر بازاری
توی معاملاتش حلال و حروم سرش میشد . اگر پرستار هنگام رسیدگی به بیماراش بین فقیر و ثروتمند تفاوت قاعل نمیشد.اگر قاضی با زیر میزی پرونده ها رو جابجا نمیکرد . اگر وکیل با گرفتن پول بیشتر امتیاز رو به طرف مقابل واگذار نمیکرد. اگر معلم بخاطر کم آوردن تو زندگیش بجای بالا بردن علمیش دست به مسافرکشی نمیزد.و اگر ....
چقدر به هم توهین کنیم؟ مشکلتون حل میشه؟ اگه معلم ریشه کن بشه همه چی درست میشه؟
من یه معلم هستم کوچیکه همه ملت ایران. ولی عزیزان این راهش نیست.یا علی.
در ضمن دولت داره با معلم ها آیین نامه بازی میکنه... وگرنه این آیین نامه روز اول معلوم بود... حالا هم عمدا یک چیزی تو آیین نامه گذاشتن که خیلی واضح خلاف قانونه تا دیوان عدالت اداری و مجلس آیین نامه رو رد کنه و بره این بازی کش پیدا کنه... از دولت انقلابی انتظار این بازی ها رو نداشتیم
شب هایی که شما در خواب ناز بودی همین دانشجویی که معلم شده درس می خوانده که یک روز به شغل معلمی برسه. با زحمت رسیده. اگر بخواهید زحمات معلم را با بی انصافی در نظر بگیرید. شما خودت بگو چی کار کردی تا حالا گامی برای پیشرفت جامعه بر داشتی اصلا چه شغلی داری. اون روزی که معلم بهت درس می داد سر به هوا بودی فکر الان را می کردی
و اینکه اگر بخواهی اینطور حساب کنید یک نظامی چه می کند یک کارمند چه میکند و بقیه نشستند و مگس می پرانند. مگر کارگر چه می کند؟ مگر مغازه دار چه می کند؟ مگر یک تعویض رو غنی چه می کند و بقیه ی مشاغل چه می کنند؟؟؟ در حالی که همه زحمتکشند. و هر کس به نوع شغلی که دارد زحمت می کشد
همه کار می کنند اما حقشان برابر نیست.
در جامعه ای که به معلم بها ندهد شایسته پیشرفت نمی باشد. به جای شعار دادن علیه معلم بروید یک گوشه از امور مملکت را بگیرید که سقوط نکنیم
درد ما قطع ارتباط با دنیاست. من نه معلمم نه کارمند شغلم آزاد است و در آمدم شکر خدا
اما معلمان را دوست دارم. چون همین حساب و کتاب را آنان به من یاد دادند. معلمان عزیزم
زیر مجموعه ی کمیته امداد امام خمینی قرار بدید شاید
فرجی بشه حداقل از سر زبون این خلق الله خارج بشیم
در ابتدا لازم است از زحمات معلمان دلسوزی که عاشقانه تدریس می کنند و تمام همتشان بر این است که در حد ممکن مطالب را به دانش آموزان منتقل نمایند کمال تشکر را بنماییم. معلمانی که شاگردان را شیفته ی خود می کنند تا آنجا که اگر شاگردی آن درس را دوست ندارد ولی بخاطر شیوه ی تدریس و رفتار معلم ، درس را بخوبی یاد می گیرد و بهترین نتایج و نمرات را اتفاقا از این درس می گیرد . از خداوند برای این معلمان گرانقدر به هر دین و آئینی که هستند سلامتی ، برکت و شادی خواستاریم و امید است که با اجرای نظام رتبه بندی معلمان زحمات این عزیزان بیش از پیش در نظر گرفته شود. اما در ادامه بسیار متاسف هستیم از معلمانی که با بی میلی و فقط از سر تکلیف و تا حدی که بازخواست نشوند تدریس می کنند و یا اینکه بخاطر اینکه می خواسته اند درآمدی داشته باشند وارد این حرفه شده اند و بعضا معلمانی که مطلب را می دانند ولی در انتقال و تدریس آن ضعیف و ناتوان هستند و شاگردان بسیاری به همین واسطه از درس فاصله گرفته و غیر از اضطراب و استرس فراوان مسیر زندگی آنها متاثر از رفتارهای نادرست می گردد که هریک در طول تحصیل در هر مقطع متاسفانه یک یا دو معلمی که اسما معلم بوده اند را تجربه کرده ایم و در کنار اجرای نظام طبقه بندی معلمان از وزیر محترم آموزش پرورش و کلیه دست اندرکاران تقاضا مندیم چاره ای بیندیشند و ضمن نظارت عملیاتی با اصلاح و بازآموزی و یا هر روش اصلاحی چنانچه مفید واقع نشود اینگونه معلمان از نظام آموزشی برکنار و در سمتهای اداری دفتری و مدیریتی بکار گیری شوند . سپاس فراوان
اهای اونی که گفتی سه میلیون و پونصد تومن رو دروغ گفتم دلیل نداره که دروغ بگم
دیدی انقدر این حقوق پایینه که تو فکر کردی من دروغ میگم
تازه بدون کسر کسورات میشه سه و نیم. اگه خواستی عزیز شمارتو بزار تا فیش حقوقی رو برات ارسال کنم تا باور کنی . با تشکر از تو هموطن عزیز.
مردم به نون شبشون محتاجن
آموزش میخواییم چیکار
مردم سرپناه ندارن
درس و مشق میخواییم چیکار
مردم کف پاشون تاول زده
معلما میگن علم بهتر است یا ثروت
دانش آموز میگه ثروت
معلم میگه نه پسرم علم یه چیز دیگه هست ثروت باد هواس
اونوقت خودشون میگن ثروت نباشه ما از گرسنگی میمیریم و نمیتونیم به بچه های شما آموزش بدیم
وای به حالتون اگه درست تدریس نکنید
از گلوتون پایین نره اگر از جون و دل مایه نزارین
اینم بدونید زحمت میکشید حقتونم میگیرید
دیگه منت سر پدر و مادر نذارید
اگه تو یه روستای دور افتاده بودی با یه مدرسه ای که نه آب داره نه برق، بعد باید از نوآموز پیش دبستانی گرفته تا کلاس ششم رو خودت تنهایی درس بدی چی میگی؟
کلاس اولی که هنوز دست چپ و راستشو تشخیص نمیده به اون خوندن و نوشتن بخوای یاد بدی چی میگی؟
دانش آموزایی که گوشی ندارن بنظرت اونا چجوری درس میخونن؟ یه معلم بیکار میشینه بنظرت که این دانش آموز عقب بمونه؟ خداشاهده من که پارسال از روز اول تا آخرش رو مدرسه بودم وقتی که میدیدم یکی گوشی نداره یکی والدینش اهمیت نمیده و هزارتا داستان دیگه.
پس خواهشا برای خودتون نبرید و ندوزید، مطمئنا همه معلما دلسوز دانش آموز هاشون هستند و از این تعطیلاتی که بود و هست زیاد دلخوش نیستند و بابت افزایشی که اینقد رسانه ایش کردن حرص نخورید این افزایش نیست،
خداوند عاقبت هممون رو بخیر کنه شاالله.
معلمان کسانی هستند که آینده کشور رو می سازند...همین دکتری که الان اینقدر حقوق میگیره یه زمانی همین معلم تربیتش کرده و بهش درس داده که به اینجا رسیده. معلمان ارزش بالایی دارند و هرچقدر بهشون بدن کمه... من از نزدیک شاهد سختی کارشون هستم
چقدر از این بی انصافیها در حق هم دیگه که گفتید دلم گرفت
اگه حقوق پرستارها در اول ورودیشون بکار شده 14 میلیون من خوشحال میشم چون بهتر به درد مردم میرسن با اینکه من خودم در بیمارستان بستری بودم و از نزدیک شاهد راحتی کار پرستاران البته قبل از کرونا بودم پشت صندلی میشستن و هر 2 ساعت یه فشار چک میکردن و سرمی تزریق همین.کارای سخت و چندش رو هم خدماتیهای عزیز انجام میدادن با این وجود پرستاران هرچقدر هم بیشتر بگیرن من خوشحالم ..
برادران و خواهران گرامی حالا که حقوق معلم رو از 3و نیم رسوندن به 8 تومن بنظر شما نسبت به بقیه این زیاده نه اگه از روی انصاف نگا کنید .اگه معلم هم دغدغه مالی نداشته باشه بیشتر برای دانش اموزان وقت و مایه میزاره مثل پرستارهای عزیز.
تازه خط فقر که بالای 8 میلیون شده
ان شالله حقوق همه از رفته گر گرفته تا گارگر همگی زیاد بشه حتی بیشتر از منه معلم و پرستارها.
در اخر من کوچیک همه شما عزیزان هم هستم.
سه و نیم !!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم که بعضی از شما معلمها اینقدر دروغگو هستید .
ببین چقدر باورنکردنیه که شما باورنکردی
با سلام و درود فراوان.
مهندسها باید در شرکتهای خصوصی آن هم تمام وقت کار کنند و حداقل حقوق مصوب وزارت کار رابگیرند و کم در آمد ترین قشرها باشند اما معلمها بشوند استاد !!!
اگه مهندس درست واصولی ساختمان رو نسازه ساختمان با کوچک ترین حادثه دچار مشکل میشه.
معلم هم دقیقا همین طور اگر درست وسنجیده طراحی نکنه خدا داندچه میشه... پس بدون که معلم بالا تر از یک مهندس هست
پدرم مهندس
فرمایشات شما صحیح است
حق مهندس ها واقعا داره پایمال میشه
اما به معلم ها هم باید بیشتر رسیدگی بشه
کاملا تواضع شما مشخصه .
با اینهمه افزایش حقوق در این سالیان ، هر روز جلو مجلس و سایر جاها زیاده خواهی هاتون رو مشاهده کردیم .
بنده خودم معلم هستم،هدف از اینگونه افزایش حقوق صنفی فقط به جان هم انداختن مردم هست .
اکثر مردم کشور مشکل معیشتی دارند، باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که همه شاغلین و حتی بیکاران را هم شامل شود تا عدالت برقرار شود، چون همه مردم یک کشور هستیم و امکانات باید برای همه به عدالت تقسیم شود.نه اینکه عده ای حقوق صدها میلیونی بگیرند و عدهای حقوق ۴ میلیونی و عده ای هم هم به دنبال کار بگردند.
در صورت قبولی مدرک و کارنامه قبولی صادر میشه
این کار رو با هماهنگی مدیر و انجمن درسه انجام بدین
البته اکثر شما فقط حرفش رو می زنید تازه کودک فرزند شماست ولی ما باید به طور متوسط با 30 تا بچه در یه کلاس کار کنیم
واقعا شما حیف هستید مواظب باشی شما را ندزدند با این همه توانایی!!@
یک ماه عید تعطیل
برف و بارون اومد تعطیل
آلودگی هوا در زمستان تعطیل
کرونا دو سال تعطیل
حقوق سر وقت
هفته ای سه روز اون هم نصف روز موظفی بقیه هفته کلاس خصوصی و یا اضافه کار
وسط کلاس مشغول بورس و تلگرام
آخر سالم یکی نمیپرسه چرا اکثر و تمامی شاگردهای کلاست هیچی بلد نیستند و باید کلاس و معلم خصوصی و پرش و قلمچی و... باید بروند
ادعا در حد خدایی
کارایی زیر صفر
معرفت هیچ
پول زور در حد بین الملل
بخورید و حال کنید معلمان زحمت کش و بورس باز
در مورد دانش آموزان که چیزی یاد نمیگیرند مشکل نظام آموزشی است که وقتی دانش آموز سال اول را یاد نگرفته به اجبار می فرستند اورا سال بعد و اوضاع سواد دانش آموز اینگونه می شود.
اینو بدون هیچ دولتی در دنیا پول مفت به کسی نمی دهد، آنها خودشان کار معلم و تعطیلی هایش را میدانند.
معلومه کارت رو خوب انجام نمی دی. همش توی فضای مجازی هستی
شما اگر این رو در خودت می بینی بفرمایید در کنکور دانشگاه فرهنگیان ثبت نام کنید
این گوی این میدان
بعد وقتی در برف یه متر و بیشتر در روستا های امالو رودبار گرگا دنبالت کردن در مسیر مدرسه و خیلی سختی های دیگه این حرفا و شعار ها یادت میره
موافقم
اما ، شرایط معلم ابتدایی متفاوته
شد ولی اینکه این مصوبه چه عواقب وچه عوارضی برای کشور دارد هنوز قابل محاسبه نیست. انشاءاله که خیرمند باشد ولی این مصوبه یک گام مهمی برای حمایت ازمعلمان است ولی مزیت ثانوی دیگری ندارد.
بعضی ها میگن معلما با پارتی اومدن روی کار و کجا بریم تا معلم بشیم و معلمی کاری نداره یه پول مفت میگیرن
از اون طرف معلما میگن خوب اگه راحته تو بیا معلم شو ببین چه جوری کلاس درس می تونی اداره کنی
فقط دارن با هم دیگه می جنگن در رابطه با اون عزیزی که میگه کجا بریم تا معلم بشیم کنکور بده دانشگاه فرهنگیان قبول شو یا ۱۵ یا ۱۰ سال برو حق تدریس باش شاید دری باز بشه استخدام شدی
معلم های عزیزم لازم نیست اینجا احضار نظر کنند حقوق شما به ما بند نیست که اینجا صحبت در موردش کنید
باعرض معذرت از هر دو طرف
آقایون اکثرا بچه هاشون مدرسه ی غیرانتفاعی میرن فکر میکنن معلمای دولتی هم همین قدر کار میکنن
با یک روز اموزش فرزند خودتان نمی توانید کنار بیایید چرا اینگونه نظر می دهید؟
تابستان سه ماه بیکار و با حقوق
عید ۱.۵ ماه بیکار و با حقوق
موظفی هفته ای سه نصف روز
حقوق و مزایا عالی
سواد و معرفت و دلسوزی زیر گل
ادعا و گرفتن پول زور تا دلت بخواد
خداییش این 50 میلیون رو از کجا آوردی؟!!!
بعدش معلمها وقت سر خاراندن ندارند؟!! پنجشنبه ها که تعطیلن. معمولا وسط کلاس چند دقیقه ای به خودشون و دانش آموزان استراحت میدن. زنگ تفریحها هم 10 دقیقه استراحت دارند. 13 روز عید و تابستون هم تعطیل. خداییش یه کم منطقی باشد.
کسی به حقوق 8 میلیونی معلم معترض نیست. همه معتقدند که حقوق کارمندان دیگه هم باید افزایش پیدا کنه.
به کارمندان ارگانهای دیگه خیلی سخت مرخصی میدن. شاید از این سالی یه ماه استحقاقی چهار پنج روز رو بتونیم مرخصی بریم. خداییش معلمها شما همش تعطیلید که!!!! عید تابستون پنجشنبه ها. دیگه چی میخواید؟!!!
ما نمیگیم چرا حقوق معلمهارو زیاد کردید. میگیم چرا حقوق کارمندان دیگه که حجم کاریشون از معلمها بیشتره حقوقشون رو افزایش نمیدن!!!
با اضافه کاری هفت تومن.
اضافه کاریشو کم کن، تقریبا میشه همون حقوق شما
برو سایت های استخدامی متوجه میشی اخیرا چه بانکهایی استخدامی داشته. نظرات قبولی ها رو بخون.
من با آزمون استخدامی قبول شدم. می خوای باور میخوای باور نکن. هم لیسانس و هم فوق لیسانس از دانشگاه دولتی بودم. در ضمن به بار هم قبلا قبول شده بودم ولی تو مصاحبه رد شدم.
اونوقت امثال بنده که با دکتری توی سازمان استاندارد استخدام هستیم و حداقل 4 برابر معلمای همیشه تعطیل کار میکنیم، باید ماهی 7 میلیون حقوق بگیریم فقط بخاطر اینکه مثل معلما اهل اعتراض و لابی گری نیستیم
بی عدالتی بالاتر از این؟
بقیه ارگانا چی؟؟؟ سالی ۷ درصد افزاریش حقوق
وقتی حقوقی زیاد میشه تورم و مالیات رو میبرن بالا و در عمل حجم بیشتری از پول جابه جا شده و تغییر قابل محسوسی در زندگی حقوق بگیر عادی ایجاد نمی شه
تا بوده چنین بوده و به ریش ما خندیدن. این خوشحالی نداره باید گریه کرد بر تورم و گرانی پیش رو
امکان نداره معلم رسمی باشی و اینقدر حقوق بگیری؟
بودجه ی کشور رو خرج همین فرهنگیا بکنید و بس .
بجز عده خاصی همه بدبخت هستن از حقوق بگیر گرفته تا شغل آزاد.
بغضی معلما که اندازه یه لیسانس سواد نداره باید اندازه استادیار دانشگاه که مدرک دکترا داره و ۱۰ ها مقاله و کتاب داره حقوق بگیره؟؟؟
ان شاءالله که شورا رد کنه این طرح رو
اون زمانی که بعد از اینهمه سال استرس و خفت ، تعدیل بشیم .
برای چه کسی مهمه ؟؟؟؟ هر کس که صاحب قدرت باشه به نتیجه میرسه بقیه هیچ .
عدالت !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟