به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حسین شریفی سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص مشکلات راه اندازی سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) گفت: از همان روزی که جلسات کارگروه برای راه اندازی سیستم کمک داور ویدیویی برگزار شد. بررسیها به ما گفت که با توجه به شرایط زیر ساختی کشور ما یک بازه ۱۵ تا ۱۸ ماهه برای راه اندازی این سیستم نیاز داریم. برای بازی ایران و کره جنوبی یک شرکت به ایران دعوت شد و شرایط راه اندازی را پیش برد، اما آن شرکت پس از مدتی اعلام کرد که با توجه به شرایطی که برای آن در ایران پیش آمده، نمیتواند ادامه همکاری را انجام دهد.
شریفی گفت: ما در تاریخ ۲۹ آبان ۱۴۰۰ نامهای را از FIFA دریافت کردیم و FIFA انحصار ۱۵ شرکتی که را که برای او کار میکردند را برداشت و اعلام کرد که از تاریخ ژانویه ۲۰۲۲ تا جولای هر کسی در هر جای دنیا ادعا دارد که میتواند در پروژه VAR کمک کند، به میدان بیاید. هر شرکتی که در تستهای FIFA شرکت کند و نتیجه آن مثبت باشد FIFA آن را جزء شرکتهای معتبر برای ارائه VAR به کشورها معرفی میکند. ما در مکاتبهای که با FIFA داشتیم، گفتیم که تغییر شرایط به ما اعلام کنید که ما باید با همان ۵ شرکت مذاکره کنیم یا منتظر بمانیم که چه تافقی رخ خواهد داد.
او افزود: قیمت سیستم کمک داوریهای ویدیویی متفاوت است و با توجه به شرکتی انتخاب میکنیم قیمتها فرق میکند. FIFA از سخت افزار و کپی رایت VAR کسب درآمد میکند و همه باید بابت هزینهای که میشود قوانین خاصی را رعایت کنند.
او ادامه داد: ۳ کمپ برای تیم ملی فوتبال ایران در قطر در نظر گرفته شده است و یکی از آنها به عنوان گزینه نهایی برای کمپ تمرینی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب خواهد شد. قرار است جامی که به عنوان نوروز کاپ در کشورهای آسیای میانه برگزار شود و احتمالا ازبکستان به عنوان اولین میزبان این مسابقات انتخاب شود.
حسین شریفی در مورد رای صادر شده کمیته انضباطی برای باشگاه گل گهر گفت: ما مواردی مشترک مانند این موضوع داشته ایم که مدرکی جعلی بوده و نتیجه بازی ۳ بر صفر شده است. آئین نامهای برای نقل و انتقالات ایجاد و بازنگری شده است که در ماده ۱۴ این آئین نامه قید شده است که نظرسنجی و راستی آزمایی بر عهده خود باشگاه است. ۹ ایمیل به فدراسیون فوتبال ارسال شد و زمانی که ما نتوانستیم جمعبندی کنیم، از مقام قضایی درخواست کردیم که شرایط را بررسی کند. موضوع به پلیس فتا ارجاع داده شد و آنها این ایمیلها را جعلی تشخیص دادند. ۹ ایمیل با یک تلفن همراه خاص صادر شده و حتی در یک روز، دو نامه دریافت کردیم که آن هم جعلی تشخیص داده شده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/