به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک پنیر ژاپنی به ۱۰۰ گرم پنیر خامهای، ۷۰ گرم شیر، ۳۵ گرم کره، ۳۵ گرم آرد سفید، ۳۸ گرم زرده و ۷۸ گرم سفیده تخم مرغ و ۴۰ گرم شکر نیاز داریم.
پنیر خامه ای، شیر و کره در یک کاسه. آنقدر هم بزنید تا گلوله نشود. آرد همه منظوره را اضافه کنید، سپس سفیده تخم مرغ و شکر را به ۳ قسمت تقسیم کنید. سفیده تخم مرغ باید قبل از شروع هم زدن در یخچال بماند (هنگام هم زدن پایدارتر است) پس از آن، سفیده تخم مرغ را به ۲ قسمت تقسیم کرده و با استفاده از کاردک به آرامی به مخلوط پنیر اضافه کنید.
فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. از اسپری روغن پخت روی قالب ۶ اینچی استفاده کنید و مطمئن شوید که کاملاً بپوشانید سپس مخلوط را در قالب بریزید و سطح را کاملاً هم بزنید و یک سینی آماده کنید سپس آب داغ را به ارتفاع ۱ اینچ بریزید و چیزکیک را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷۰ دقیقه بپزید. ابتدا ۲۰ دقیقه با در بسته بپزید. دوم، ۲۵ دقیقه بپزید و یک فاصله (حدود ۱.۵ سانتی متر) در درب فر بگذارید تا بخار داغ به آرامی خارج شود. این کار برای جلوگیری از بالا آمدن بیش از حد کیک و ترک خوردن سطح چیزکیک است. سوم، کیک را بچرخانید و ۲۵ دقیقه دیگر و با فاصله کمی بپزید تا قهوهای طلایی شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/