منصور انصاری مدیر کل سازمان تعزیرات استان اصفهان در خصوص نحوه بررسی و رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور انصاری مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان گفت: پرونده‌های قاچاق بر اساس قانون مبارزه با قاچاق از سال ۹۲ تا به الآن در حال رسیدگی بوده است.

وی درخصوص دستگاه‌های مسئول برای کشف کالا‌های قاچاق گفت: واحد کاشف و نیروی انتظامی توسط قانون موظف به کشف قاچاق کالا شده اند.

مدیر کل تعزیرات استان اصفهان گفت: کالا‌های قاچاق به محض توقیف، تحویل سازمان انبار تملیکی می‌شود و این سازمان به عنوان امین دولت در آنجا نگهداری می‌شود.

انصاری درباره رسیدگی به این پرونده‌ها گفت: در مسیر رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا با دو روش روبه رو هستیم.

وی درخصوص روش اول گفت: در این روش کالا‌های سریع الفساد و سریع الاشتعال به صورت آنی و سریع، با درخواست انبار تملیکی و صدور دستور فروش از جانب همکاران ما در کل شهرستان ها، توسط انبار املاک تکمیلی فروخته می‌شود.

مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان گفت: در روش دوم با پرونده‌هایی مواجه هستیم که باید درباره آن‌ها حکم صادر بشود.

انصاری بلاتکلیفی پرونده‌هایی در انبار تملیکی با سابقه پنج ساله را تکذیب کرد و گفت: درمورد پرونده‌هایی که نیاز به حکم برای رسیدگی به آن‌ها است، معمولٱ حکم سریع صادر می‌شود.

وی گفت: در بازدیدی که ما از انبار تملیکی داشتیم، پرونده‌های سال‌های ۹۵ تا ۹۷ را بررسی کردیم و طبق نظر مدیر سازمان انبار تملیکی نیز، تعداد این پرونده‌ها کم است.

مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان در پایان به تعداد مراکز موجود در اصفهان برای رسیدگی به قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: در مرکز استان اصفهان، ۵ شعبه وجود دارد که قاچاق کالا، در آنجا بررسی می‌شود.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار