جمشید خیرآبادی مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی درباره نقد‌هایی که به چرخه انتخابی وارد است توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، جمشید خیرآبادی مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی و رئیس هیئت کشتی استان کردستان درباره حواشی اخیر در کشتی فرنگی اظهار داشت: پیش از آنکه نقدهایم را در مورد چرخه مطرح کنم، باید بگویم که هیچ موقع زحمات دوستانم را نقد نکردم و زحمات این عزیزان بر کسی پوشیده نبوده، چون باعث عزت مملکت شده است. بحث انتقاد و تخریب از هم جداست. در تمام عمرم به خودم اجازه ندادم حتی دشمنم را تخریب کنم، چه برسد به دوستانم که بهترین خاطرات را با آن‌ها دارم.

او با اشاره به فاصله اندک مسابقات در چرخه انتخابی تیم ملی گفت: ۱۶ آذر ماه فینال لیگ برگزار شده و در فاصله یک هفته مسابقات کشوری به انجام رسید. در ادامه انتخابی جام تختی و جام تختی را در پیش داریم. درواقع کشتی‌گیر در بازه زمانی کوتاه، ۴ بار وزن کشی می‌کند. مگر یک ورزشکار که در این سطح کشتی می‌گیرد، در سال چند بار می‌تواند به اوج آمادگی جسمانی برسد و این جای سوال دارد.

وزن کم کردن‌های مکرر بزرگترین آسیب‌ها را به جا می‌گذارد

خیرآبادی با تاکید بر اینکه همه کشتی‌گیران وزن کم می‌کنند، اضافه کرد: همه کشتی‌گیران ما بین ۴ تا ۸ درصد در همین قانون جدید وزن کم می‌کنند. حمید سوریان و امید نوروزی و بقیه دوستان در زمان کشتی گرفتن شان ۱۰ درصد از وزن بدن‌شان را کم می‌کردند و برخی هم ۴ درصد. کاهش این میزان وزن از بدن، حداقل ۶۰ روز ریکاوری لازم دارد تا از تخریب و آسیب بدن جلوگیری شود. وزن کم کردن‌های مکرر و پیاپی بزرگترین آسیب‌ها را به جا می‌گذارد.

سرمربی پیشین تیم جمهوری آذربایجان به بحث تورنمنت‌ها که در چرخه انتخابی تیم ملی قرار گرفته اشاره کرد و گفت: تورنمنت ضعیف و قوی داریم، این خیلی مهم است که چه کشتی‌گیرانی به تورنمنت قوی اعزام می‌شوند و کدام نفرات به تورنمنت ضعیف، ضمن اینکه خواهید دید در هیچ کشوری فرآیند ۸ ماهه را برای انتخاب ملی‌پوشان خود در نظر نمی‌گیرند.

خیرآبادی خاطرنشان کرد: مسئولیت فنی کشتی را در خارج از کشور برعهده داشتم و به خوبی می‌دانم هیچ کادرفنی ای ۱۰۰ را رها نمی‌کند که ۹۹ را بگیرد. در این شکی نیست که مسئول فنی به خاطر پاسخگویی به دنبال انتخاب بهترین‌ها است، اما اظهارنظر‌ها خیلی فرق دارد. موقعی که یک سری از دوستان در چارچوب چرخه انتخابی قرار گرفته و چندین مسابقه متوالی را پشت سر گذاشته‌اند و یک جا به حریف مستقیم خود برخورد می‌کنند، چاره‌ای جز باخت ندارند. یکی از معایب چرخه این است و فکر می‌کنم این مهم باشد که شرایطی را مهیا کنند که نفرات در شرایط بهتری روبه روی هم قرار بگیرند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار