استاندار لرستان گفت: رفع آسیب‌های اجتماعی در این استان نیازمند توجه ویژه و برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای جامعه هدف است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،  فرهاد زیویار،استاندار لرستان گفت: بیکاری، حاشیه نشینی، مصرف مواد مخدر، طلاق، خشونت و امثال آن از آسیب‌های اجتماعی شاخص هستند که ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و هر کدام به نوعی بر دیگری اثرگذار است.

وی اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی منجر به وجود آمدن معضلاتی همچون اختلافات دامنه‌دار خانوادگی می‌شود که بنیان خانواده را به عنوان مهمترین اصل جامعه به خطر می‌اندازد.

وی ادامه داد: وجود تعصبات قومی در برخی از استان‌های کشور می‌تواند زمینه ساز بروز آسیب‌های اجتماعی دیگری نیز باشد که برای رفع آن‌ها ضرورت دارد فرهنگ حل مسئله جایگزین روش‌های غیر معمول در جامعه شود.

استاندار لرستان افزود: در زمینه تحصیل دانش آموزان به ویژه در ایام شیوع کرونا، مشکلات اجتماعی این حوزه نمود بیشتری پیدا کرد که موجب افت تحصیلی در برخی دانش آموزان و بروز سایر موارد شد.

زیویار با تاکید بر اینکه لرستان در بحث رفع آسیب‌های اجتماعی نیازمند توجه ویژه است یادآور شد: بسیار مهم است برای رفع آسیب‌های اجتماعی زمینه اجرای دوره‌های آموزشی برای جوامع هدف فراهم شود و رسیدگی به نیاز‌های جامعه به ویژه در بحث معیشت و اشتغال در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به معضلات اجتماعی مشترک در استان‌های غربی کشور مانند قاچاق کالا، کولبری و پدیده شوتی، خاطرنشان کرد: این موضوع طبق دستورالعمل‌های صادره به تعداد محدودی از دستگاه‌های اجرایی محول شده که به منظور اثربخشی بیشتر در این رابطه می‌توان از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی مانند حوزه‌های علمیه، کارگروه اجتماعی، نهاد‌های فرهنگی ورزشی، دانشگاه ها، انجمن‌های مردم نهاد و توان ائمه جمعه با هدف تغییر نگاه و تقویت فرهنگ جامعه، بهره گیری کرد.

استاندار لرستان تصریح کرد: رفع آسیب‌های اجتماعی مستلزم ورود وزارتخانه‌ها؛ دستگاه‌های اجرایی استانی و انجام کار هماهنگ با پرهیز از موازی‌کاری است تا اثر بخشترین اقدامات انجام پذیرد و بهترین نتیجه حاصل شود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.