به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان، ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان گفت: حجم مبادلات اقتصادی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت از پایانههای مرزی میلک و میرجاوه در ۹ ماهه سال جاری یک میلیون و ۹۰۴ هزار و ۸۴۶ تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است.
وی گفت:روزانه ۵۲۶ دستگاه کامیون از پایانههای مرزی استان تردد می کنند.
کرد گفت: بیشترین حجم مبادلات تجاری استان در این مدت با یک میلیون و ۱۹۸ هزار و ۹۳۰ تن به پایانه مرزی میرجاوه اختصاص دارد که نسبت به مدت مشابه سال قبل آن با ۶۳۰ هزار و ۸۰۴ تن رشد ۹۰ درصدی داشته است.
وی با اشاره به اهمیت پایانههای مرزی در توسعه اقتصاد سیستان و بلوچستان، گفت: موقعیت خاص این استان به لحاظ همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان سبب شده تا پایانههای مرزی میرجاوه و میلک در محدوده تحت پوشش این اداره کل از پایانههای مرزی فعال کشور در زمینه صادرات در ۹ ماهه سالجاری بشمار آیند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان گفت: یک میلیون و ۲۳۱ هزار و ۸۲۴ تن کالا در این مدت از طریق پایانههای مرزی میلک و میرجاوه به خارج از کشور صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۰ درصدی را نشان میدهد.
کرد گفت:ظرفیتهای بالای سیستان و بلوچستان در زمینه ارتباط خارجی با کشورهای همسایه فرصتهای تجاری بسیار مطلوبی را برای منطقه فراهم کرده است تا از ظرفیت پایانههای مرزی به بهترین نحو در رونق اقتصاد بهره گرفت.
وی گفت: تمام تلاش این اداره کل با فراهم کردن زیر ساختها در پایانههای مرزی میلک و میرجاوه بر گسترش روابط اقتصادی با کشورهای پاکستان و افغانستان است.
انتهای پیام/ع