طرز تهیه كيك عسل و يوفكا + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه كيك عسل و يوفكا را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه كيك عسل و يوفكا دعوت کرد.

مواد لازم جهت تهیه شربت عسلی:
شکر​​​ ۱/۲ پیمانه، عسل​​​ ۱/۴ پیمانه، آب​​​ ۱/۴ پیمانه، آبلیمو​​​ ۱ قاشق سوپ خوری

باقلوا:
خمیر یوفکای ۴۰ لایه، گردو خرد شده​​ ۱۸۰ گرم، کره ذوب کرده ۱۰۰ گرم، پودر هل​​​ ۱ قاشق چای خوری، دارچین ۱ قاشق سوپ خوری

کیک عسل و گردو:
کره ۹۵ گرم، شکر ۹۵ گرم، تخم مرغ​​ ۲ عدد، دارچین ۱ قاشق چای خوری، عسل ۲ قاشق سوپ خوری، آرد ۱۵۵ گرم، بیکینگ پودر​​ ۱ قاشق چای خوری، پودر گردو ۳۰ گرم، شیر ۱/۲ پیمانه، پودر پسته ​​جهت تزیین، گل سرخ​ ​جهت تزیین

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كيك عسل و يوفكا را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.