به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه كيك عسل و يوفكا دعوت کرد.
مواد لازم جهت تهیه شربت عسلی:
شکر ۱/۲ پیمانه، عسل ۱/۴ پیمانه، آب ۱/۴ پیمانه، آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
باقلوا:
خمیر یوفکای ۴۰ لایه، گردو خرد شده ۱۸۰ گرم، کره ذوب کرده ۱۰۰ گرم، پودر هل ۱ قاشق چای خوری، دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
کیک عسل و گردو:
کره ۹۵ گرم، شکر ۹۵ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، دارچین ۱ قاشق چای خوری، عسل ۲ قاشق سوپ خوری، آرد ۱۵۵ گرم، بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری، پودر گردو ۳۰ گرم، شیر ۱/۲ پیمانه، پودر پسته جهت تزیین، گل سرخ جهت تزیین
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كيك عسل و يوفكا را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/